A koja je tv karta u rangu sa ovom koje ima u prodaji
Ovo pisem sa blagom dozom besa i ljubomore u sebi
Dok sam ziveo u Srbiji, kad je Cinergy (400&600) izasao za prodaju, prekopao sam celu drzavu za 600-kom, i bio sam spreman da platim koliko god se trazi...
Kada sam pre par dana video oglas, popizdeo sam....da sam u Srbiji,kupio bih je pa makar je drzao u kutiji...
Ja bih iskopao tog lika iz oglasa i ujurio tu kartu, a ako je prodao nekome za tih 50-tak eura, ponudio bi liku 80 da mi je proda...
Inace imao sam Cinergy400, ali 600-ka je ipak jos visi nivo, a ta 400-ka je bila najbolji TV tuner koji sam ikada imao,a imao sam nekoliko komada (Ati all in wonder, pctv pro stari analogni, pa onda novi digitalni, msi, i na kraju terratec koju sam zvao mali zmaj)...
Sto se tice samog kvaliteta SLIKE - nema bolje karte od onih baziranih na ATi Theater 550 Pro cipu... za klasu iznad svih Leadtek-a, PCTV-a i slicnog. Probao nekoliko TV karti, licno se uverio.U ovom rangu je Leadtek 2000 expert ali po meni ipak bolju sliku daje Terratec koji i sam imam, probao sam obe karte. Pricam za kablovski SBB sistem. Sto se tice garancije, ne zanovetaj nego uzimaj ako jos nije prodata, to ili radi ili ne radi, probaj. Vrlo vrlo RETKA zverka.
Komsija, da uzmem onda ovo iz tvog potpisaSto se tice samog kvaliteta SLIKE - nema bolje karte od onih baziranih na ATi Theater 550 Pro cipu... za klasu iznad svih Leadtek-a, PCTV-a i slicnog. Probao nekoliko TV karti, licno se uverio.
Nazalost, nisam bio u prilici da uporedim sa TerraTec-om 400/600. (nemoguce ga je bilo naci)
Sta sa tim?U HG Spotu!
Hvala puno na informaciji:banana:U HG Spotu!
TheaterJos neko:cigar: :bottle: :,,: :guitar:
+ TMPEGEnc DVD Author ili Auto Gordian Knot (po zelji), prava dobitna kombinacija.Terratec 400 + InterVideo WinDVR 3
Kad smo vec kod toga, gde ima da se nadje bilo sta sa atijevim theater 550 pro chipom ili recimo Hauppauge pvr-150 ( koji su bas nahvalili na bench-u) ? Evo ja sam pretrazio ceo net ali i nekoliko firmi koje su ih imale u oglasima ih vise nemajuAko neko zna , neka se ne stidi da kaze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari