Šta je novo?

Terratec Cinergy 600

Panther

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2006
Poena
319
Pomozite mi gde bi mogao da nadjem ovu tv kartu, moze i 600 i 400. Ako neko zna neka napise. Hvala.

Prolete ti Cinergy 600 u oglasima pre manje od 10 dana. Proveri da li je otisla, mozda ti je sreca naklonjena :)

Sa garancijom, tj. novu, neces nigde naci.

Ako je čovek još uvek prodaje za 50 e uzimaj i pevaj.
Kartica je extra, ja sam je u Hrvatskoj platio cirka 73 e, tako da....

A koja je tv karta u rangu sa ovom koje ima u prodaji

A koja je tv karta u rangu sa ovom koje ima u prodaji

U ovom rangu je Leadtek 2000 expert ali po meni ipak bolju sliku daje Terratec koji i sam imam, probao sam obe karte. Pricam za kablovski SBB sistem. Sto se tice garancije, ne zanovetaj nego uzimaj ako jos nije prodata, to ili radi ili ne radi, probaj. Vrlo vrlo RETKA zverka.

Ovo pisem sa blagom dozom besa i ljubomore u sebi :(

Dok sam ziveo u Srbiji, kad je Cinergy (400&600) izasao za prodaju, prekopao sam celu drzavu za 600-kom, i bio sam spreman da platim koliko god se trazi...
Kada sam pre par dana video oglas, popizdeo sam....da sam u Srbiji,kupio bih je pa makar je drzao u kutiji...

Ja bih iskopao tog lika iz oglasa i ujurio tu kartu, a ako je prodao nekome za tih 50-tak eura, ponudio bi liku 80 da mi je proda...

Inace imao sam Cinergy400, ali 600-ka je ipak jos visi nivo, a ta 400-ka je bila najbolji TV tuner koji sam ikada imao,a imao sam nekoliko komada (Ati all in wonder, pctv pro stari analogni, pa onda novi digitalni, msi, i na kraju terratec koju sam zvao mali zmaj :))...

Ovo pisem sa blagom dozom besa i ljubomore u sebi :(

Dok sam ziveo u Srbiji, kad je Cinergy (400&600) izasao za prodaju, prekopao sam celu drzavu za 600-kom, i bio sam spreman da platim koliko god se trazi...
Kada sam pre par dana video oglas, popizdeo sam....da sam u Srbiji,kupio bih je pa makar je drzao u kutiji...

Ja bih iskopao tog lika iz oglasa i ujurio tu kartu, a ako je prodao nekome za tih 50-tak eura, ponudio bi liku 80 da mi je proda...

Inace imao sam Cinergy400, ali 600-ka je ipak jos visi nivo, a ta 400-ka je bila najbolji TV tuner koji sam ikada imao,a imao sam nekoliko komada (Ati all in wonder, pctv pro stari analogni, pa onda novi digitalni, msi, i na kraju terratec koju sam zvao mali zmaj :))...

Hvala na pitanju, tvoja bivsa (sada moja) 400-ka radi i dalje k'o zmaj ;)

U ovom rangu je Leadtek 2000 expert ali po meni ipak bolju sliku daje Terratec koji i sam imam, probao sam obe karte. Pricam za kablovski SBB sistem. Sto se tice garancije, ne zanovetaj nego uzimaj ako jos nije prodata, to ili radi ili ne radi, probaj. Vrlo vrlo RETKA zverka.
Sto se tice samog kvaliteta SLIKE - nema bolje karte od onih baziranih na ATi Theater 550 Pro cipu... za klasu iznad svih Leadtek-a, PCTV-a i slicnog. Probao nekoliko TV karti, licno se uverio.
Nazalost, nisam bio u prilici da uporedim sa TerraTec-om 400/600. (nemoguce ga je bilo naci :))

Sto se tice samog kvaliteta SLIKE - nema bolje karte od onih baziranih na ATi Theater 550 Pro cipu... za klasu iznad svih Leadtek-a, PCTV-a i slicnog. Probao nekoliko TV karti, licno se uverio.
Nazalost, nisam bio u prilici da uporedim sa TerraTec-om 400/600. (nemoguce ga je bilo naci :))
Komsija, da uzmem onda ovo iz tvog potpisa:)

Jos jednom da napomenem, ako trazis ubedljivo najbolju sliku - a pritom ti ne smeta jako los softver - uzmi slobodno. Meni ocito ne smeta (u stvari, smeta mi i dalje... ali sam se malo navikao :)), pa sam se zadrzao na njoj. Slika je stvarno fantasticna.

A sto se tice problema sa softverom o kojima pricam - cepni search, naci ces dosta thread-ova... da ne sirimo sad pricu u ovoj sekciji ;)
Inace, osnovni problemi sa softverom (PowerCinema) su: sporo menjanje kanala, nemogucnost programiranja daljinca... zaguljeno/nemoguce dodavanje novih kanala (pojedinacno). To je to - za pocetak :)

Imaju u HG spotu TERRATEC Cinergy 400i za 5300 dinara, sta mi predlazete ds uzmem
TERRATEC Cinergy 400i
PowerColor Theater 550 PRO
Leadtek 2000 expert

Poslednja izmena:
Terratec ! ! ! ODMAH ! ! !

Jesi proverio dali imaju na lageru jer cesto ga je bilo, ali samo u cenovniku??

Kizo, you lucky bastard ! ! ! :D

Bas mi olaksavate odluku :( Od tri ponudjena svaki ima po jedan glas, mrtva trka.

Terratec 400 + InterVideo WinDVR 3 - zbog codeca i fly2000 tv, inace sjajna kartica koju koristim preko godinu dana, izasli su i driveri za vistu.

ATi !!! :d

Kad smo vec kod toga, gde ima da se nadje bilo sta sa atijevim theater 550 pro chipom ili recimo Hauppauge pvr-150 ( koji su bas nahvalili na bench-u) ? Evo ja sam pretrazio ceo net ali i nekoliko firmi koje su ih imale u oglasima ih vise nemaju :mad: Ako neko zna , neka se ne stidi da kaze...

Prema ITsvet-u, HGSpot ga ima na stanju (Sapphire-ov Theatrix 550 PRO)... doduse, malo poskupo - 93€.

Kad smo vec kod toga, gde ima da se nadje bilo sta sa atijevim theater 550 pro chipom ili recimo Hauppauge pvr-150 ( koji su bas nahvalili na bench-u) ? Evo ja sam pretrazio ceo net ali i nekoliko firmi koje su ih imale u oglasima ih vise nemaju :mad: Ako neko zna , neka se ne stidi da kaze...

Videh malopre za Powercolor theater 550 pro - http://www.caspercomputers.net/comp...facturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/ ... mada to je u Kraljevu ali bar nesto...

Uzgred pitanje Terratec 400 / Powercolor theater 550 pro radi li neka od te dve sa Dscaler-om?

Poslednja izmena:
Vrh Dno