Šta je novo?

Terratec 400 problem

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Formatirao sam masinu i imam problema sa Terratec Cinergy 400 karticom,stalno mi se javlja "No suported video capture device found! Please check if the driver are properly installed!"

Proveri sam karticu vise puta,vadio i vracao u slot,skinuo sam drajvere sa neta ali nista. Jel ima neko ideju sta je u pitanju?

Probaj da ubacis karticu u drugi PCi slot! Trebalo bi da ti prepozna karticu i da ti trazi da instaliras drivere.Desavalo mi se par puta,samo sa leadtekom i jednostavna promena slotova je resila moj problem,a mozda i tvoj.

Probaj ove verzije: Cinergy 400TV Driver 2.3.0.9, Cinergy 400TV Software 3.72 provereno rade i obavezno restartuj racunar posle instalacije.
Pozeljno bi bilo da ocistis registre, jer je pogresno nesto upamceno ili nisi restartovao racunar sto je obavezno vec si startovao aplikaciju i sad ti pravi probleme to se i meni jednom desilo.
Nema potrebe da menjas PCi slotove, ako te ne mrzi najbolje je da instaliras xp iz pocetka.

Promena slota je urodila plodom,izgleda da ovaj jedan je "mrtav". Pozdrav

Nije ti sigurno mrtav.Jednostavno je zaglupio sa tom kartom i vec sledeci x ce ti raditi kako treba.Rekao sam ti da sam imao isti problem i promenom slota sam ga resio.pozz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno