- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Kristian Bale > all
nemam shta da kazem, chovek izgleda prestize mat damon-a po isplativosti u filmovima, a pored fenomenalne akcije (Batman Begins, Batman Dark Knight, Euilibrium), chovek je dokazao da je vrhunski glumac, ako ne i medju najboljima u svetu (sa 13 godina u Empire of the sun, Rescue dawn, i josh mnogo naslova u kojima se istiche pre svega kao glumac, vishe nego akcioni izvodjach)
tako da - T4 ne moz da bude promashaj , kad se sabere: Christian Bale + Terminator franshiza
![]()
note: poshto je vec obrisano nekoliko tema u BC, koje malo vishe odstupaju, molba moderatorima da se u sluchaju neprilagodjenosti teme, postovi preseku u temu SF @ Benchmark.
Hmm, ne znam, meni je T2 mozda najbolji film ikada, medjutim sa onim katastrofalnim (bar meni) trecim delom su mi skroz zgadili ceo serijal. Nadam se da ce cetvorka vise da lici na dvojku a ne da bide opet cisto razmetanje specijalnim efektima kao trojka, gde price nije bilo ni u tragovima.
samo me nervira ko ce da ceka do leta sledece godine.
Masinistu si zaboravio. I Prestiz takodje. Filmove gde se stvano pokazao kao glumac.
Ovo bi trebalo da bude dobro...
Ovo sam i ja hteo da napišem, al' mrzelo me da kucamJa ne mogu da zamislim da Betmen može da bude najbolji film svih vremena... Može da bude jako fenomenalno fakin dobar, ali ne i najbolji film svih vremena. Nijedan film sa junakom iz stripa ne bi smeo to da zasluži... Terminator je druga priča...
"Americki psiho" ga je postavio tu gde jeste.
Meni licno jedan od omiljenijih glumaca.
Osim, ako ne glumi Chuck Norris, ali to je po default-u van konkurencijeJa ne mogu da zamislim da Betmen može da bude najbolji film svih vremena... Može da bude jako fenomenalno fakin dobar, ali ne i najbolji film svih vremena. Nijedan film sa junakom iz stripa ne bi smeo to da zasluži... Terminator je druga priča...
T2 je film koji je bio ispred svog vremena...gledano i iz perspektive fenomenalne rezije i odabira glumaca ali i tehnichke straneJohn Cena je napisao(la):Ali zato T2........Broj jedan na mojoj imaginarnoj listi svih vremena.
Film sadrzi sve, moze se gledati 10000x a da se ne smorite, gluma Linde Hamilton, emocije ma sve.......
Desilo se sa LOTRom poslednji put (odnosno koliko se sećam sa 2 od 3), a sada nijedan od njih nije u prvih 10. Vremenom sve dođe na mesto.(Christian Bale osvaja internet, ovo se veeeeeeoma dugo nije desilo) -
http://www.imdb.com/chart/top
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari