Šta je novo?

Termalne paste - GDE???

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Ljudi gde vi kupujete te silne Arctic Silver (ili kako vec) termalne paste koje svi toliko hvalite???

Ja gde god sam pitao nigde nemaju ni neku najobicniju, a kamoli neku bolju...

Simpson je imao silver paste coolermasterove, možda još ima...
Ja koristim gel (bolje od bele paste dosta, lošiji od silver) pa ako ti to završava posao mogu da ti šibnem kontakt od lika od koga uzimam (ima gel i belu pastu, srebrne paste nema...).

Imaš CoolerMaster-ovu pastu u Imtel Mega Shop-u, Bul. Mihaila Pupina 165b (kod Merkatora)

As5 u usa |> ima i malo blize... HU naprimer... desi se da neko sa foruma donese...
ostale silver paste su se jako lose pokazale po nekim testovima, tj po analizi sastava...
tako da onda bolje uzeti belu, bar znas sta ima unutra...

Ja koliko znam nijedna od te dve Cooler Master paste iz Imtela nije silver(mozda se varam ali bas sam ih zagledao upravo iz tog razloga).

Pozdrav

High Performance je bela, verovatno na silikonskoj bazi...
Premium je siva i dosta je vece gustine - bolja za "dugorocnu" montazu.

Jel pod siva podrazumevas "silver" ili ...?

Najsmesnije od svega je sto je u Nemackoj cena za Arctic Silver 5 6€, a ovde je ta konfekcija od CoolerMaster-a 4€. :mad:

Delija je napisao(la):
Najsmesnije od svega je sto je u Nemackoj cena za Arctic Silver 5 6€, a ovde je ta konfekcija od CoolerMaster-a 4€. :mad:

Nema ti u Nemackoj Arctic Silver 5 nigde za 6e mozda 8e ili 9e za koliko ga ja
mogu nabaviti,provereno.Govorim za Minhen(glavni grad za PC komp) i Frankfurt.A inace Coolermaster prodaje svoju pastu u najmanje tri puta veci
spric plus uputstvo,plasticna karta i ulozak za nanosenje paste(lepo pakovanje).Arctic prodaje samo malecki spric bez ikakvog pack-a za 9e.Nema sumnje da je Arctic 5 bolja pasta ali.......
Mozda dobijem par kom pa iz.... ,)

Ma daj, za svašta može da se kuka na domaće prodavce, ali za CoolerMaster program baš dobijamo izvanredne cene (praktično svi artikli su i oporezovani sa 20%). Možda zato što naš čovek radi u njihovoj holandskoj direkciji pa sve naručujemo preko njega. :smash:

Niko ne kuka na imtel, nego na drzavu |]
Ja kukam samo sto nemate prave zastupnike ili poslovnicu u ns, pa moram da ganjam artikle, mada sam u principu nasao skoro sve sto mi treba...

ZorMI, slazem se da imate odlicne cene za CoolerMaster program (pazario sam CoolViva-u pre 10-ak dana i cene je i niza nego sto je napolju), moja opaska je vezana za cenu uopste, a ne kod vas.

Arctic Silver je ipak Arctic Silver! ;)

Aj Delija naruci tri Arctic Silvera...... po navijackoj osnovi!

'Ebi ga! :(

To upravo je bilo pre nedelju dana, tako da je vec kupljeno & spremno za isporuku.

Hvala u svakom slucaju!

Pozdrav

Po "maidenskoj" :) osnovi, ako dodje do nekih eventualnih izmena javicu ti se na PM! ;)

Pozdrav!

p.s. Da se on iole vise razume u te stvarcice ne bi bio problem da narucim dodatno jos koju, ali i ovo je pazario preko nekog kolege, tako da...

Vidis, a ja mislio na Zvezdu ,) , ali sad vidim da si ti kompletan covek ;) :-devil-:

Nazad
Vrh Dno