Šta je novo?

Temporary access is denied for Your destination... ????

Nostormo

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
619
Jel zna neko u cemu je problem???
Sajt http://0.arenabg.com/
Do pre neki dan radio OK, imam Telekom ADSL........

Temporary access is denied for Your destination. Your national law may provide civil or criminal sanctions even for infringements of copyright law for non-commercial purposes. !!! :zgran::zgran::zgran:

Šta je u pitanju? Kakav je sadržaj na sajtu? I meni isto izbacuje tu poruku (Orion ADSL)

Nije do provajdera..nego do zemlje...Inace je torent sajt...

Neko ga je sredio, i HMA proxy isto javlja ;)

Nije zbog toga, ovaj tracker je banovao nase IP mozda i jos neke u svetu, a ona vest je za neke druge trackere po Americi i Evropi.

Poslednja izmena:
I meni to na SBB se pojavljuje. Prokleta MPAA :wall:
sto je najsmesnije r*rbg radi normalno

Probajte torrentfly, povezuje vise trackera u jedan.
A tu je uvek i TPB, IsoHunt...

Hmmm...javili su prekjuče da je i još jedan velikan pao (Mininova), ali vidim danas da su online....dobro je

pa ja vam kazem da arenabg nije "pala" ali vi necitate, radi, ali ne iz nase zemlje, ako treba dokaz kacim.

Dusman je u pravu, arenabg radi. Ja probao juce da skinem torrent koji mi stoji jos od nove godine i tracker radi, samo se ne moze pristupiti sajtu.

Naravno da sam upravu, jer sam proverio pre nego sto sam postovao, hvala sto si potvrdio ono sto sam rekao, nase IP adrese su banovane, e sad iz kog razloga ne znam, ne koristim arenubg.

Mozda zbog ovih sto koriste RatioMaster.

Nazalost i time se neki bave, dok ne popiju BAN pa onda kukaju kao nisu znali :D
Jao sta sam se sve ja nacitao neces mi verovati...

ArenaBG je no ratio tracker tako da nema potrebe za ratio masterom.

Nazad
Vrh Dno