Šta je novo?

temperature e6300

rajkosto

Čuven
Učlanjen(a)
12.06.2005
Poena
725
imam ovaj e6300 i odkako sam ga uzeo pre pola godine, temperature u speedfanu (core0 core1) su uvek bile mnogo vise nego sto sam video kod drugih
ploca asus p5n-e sli
koristim box cooler i menjao sam pastu stavljao sam neku kao "bolju" nanogrease sto sam nasao i to je smanjilo temperature malo ali ne dovoljno
ljudi kazu da imaju 40oC na stock naponu i frekvenciji ili tako nesto a ja imam do 70 bez 12cm ventilatora u kucistu
sa ventilatorom u kucistu (duva pozadi) temperature se smanje na nekih 60 ali onda je mnogo bucno, a i intel ventilator je bucan kada je cpu koristenje 100%
sta mu fali ?

evo dokaza
ovo je sve sa intel fanom na max i ovim 12cm ukljucenim

idle & load

Prilozi

• cepaj.png
    cepaj.png
    67.5 KB · Pregleda: 70
Vec imas odgovora na ovu temu.Uzmi instaliraj core temp i sa njim vidi temperature.Nemoj ocekivati cudo sa box kulerom...

samo sto core temp ne radi na vista x64 EDIT : namestio sam da radi i pokazuje isto ko speedfan
kada bi uzeo arctic freezer 7 kolke bi mi onda bile temperature ?
gde ima da se nadje arctic freezer 7 kod nas ?

Poslednja izmena:
Umesto sto dajes novac na pastu,koja ti moze popraviti temperaturu za koji stepen,moj savet ti je da uzmes hyper tx.izuzetan kuler za novac koji ulozis.mislim da je meni temp bila za 10 stepeni niza kad sam presao sa boxa na njega...

Vrh Dno