Šta je novo?

Temperatura

Trogdor

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2005
Poena
319
Overklokovao sam danas E2180 na 3ghz ,i skinuo sam core temp 0.99.3 ! U idle-u mi ocitava od 30 do 35 c,dok u orthosu posle 4 minuta otprilike temperatura skoci i do 78 c !!! Da li core temp dobro ocitava temperature,i da li bi posle nekog vremena u orthosu temp. jos skocila i ugrozila CPU ?

Samo da kazem da sam namestio priority 9 u orthosu

jel ti voltaza ostala na "auto" ? verovatno je zato temperatura tolika....uglavnom previsoka za taj klok

u bre Bane zar te nije onaj Dule nechemu nauchio :) stavi voltaze na def pa kreni od pochetka ;)

Poslednja izmena:
Ako je stock kuler Banezi sta se cudis, pa klokno si ga za 50%.
To malo cudo od kulera nema bakra nigde, tek od E6xxx serije su "malo kvalitetniji" kuleri tako da menjaj to sto pre...

Jeste voltaza je na auto ! To verovatno znaci da on sam podize voltazu,shodno overclocku ?

@Micri
Batice nisam klokovao neko vreme,pa sam ispao iz forme... a i ranije sam samo AMD imao uglavnom tako da... ;) p.s. A i aNIMAN s..a moderatorska ljubomorno cuva znanje:whip:

@MINUS
Planiram da nabacim neki bolji cooler pa da ga iskuliram ;) ... A ploca je VRH odusevljen sam :)

Poslednja izmena od urednika:
Hahahaaha znam ja sta njega nervira ... uostalom ja sam mu dao taj nick iz zezanja tako da... i own him :)

Aj aj drizte se teme :)

Trogdor je napisao(la):
Jeste voltaza je na auto ! To verovatno znaci da on sam podize voltazu,shodno overclocku ?
Shta ti kaze CPU-Z za napon?
Svaki napon bi trebao da podesish manual-no

Trogdor je napisao(la):
Hahahaaha znam ja sta njega nervira ... uostalom ja sam mu dao taj nick iz zezanja tako da... i own him :)
@ All
Ovo je momak koji me je "krstio", samo sam ja u ovoj crkvi sada pop! :D :D :D Long live Bane! Samo on ima pravo da pishe slova koje hoce velichine kada je moj nick u pitanju:)

Poslednja izmena:
Nista matorac, proveri u cpu-z koji ti je bios stavio auto V, al mi se cini da ces u svakom slucaju to smanjiti na nesto tipa 2.6ghz dok ne dodje bolji kuler, mozda ti ja prodam dzeminarca :D

Dzeminarca hehe :) Pa evo sad je na 2,8 ghz i totalno je cool :) ... A evo npr na defaultu cpu-z pokazuje da je voltaza 1.224 v,a kada dignem CPU na 2,5ghz a i na 2,8ghz,poveca voltazu na 1.232 v dok je pod opterecenjem !

Vrh Dno