Šta je novo?

temperatura sapphire 4870 1gb

dekiman

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2006
Poena
330
Ljudi interesu je me kolika je temperatura u idle i load modu kod graficke karte sapphire 4870 1gb ? Ko ima doticnu kartu neka podeli utiske o temperaturi ove karte...Meni licno u idle modu na default frekvenciji(bez clocka) je oko 58-60...u ovim toplim danima a u loadu mi ide ponekad i do 90,u zavisnosti od igre!!!Brzina ventilatora je bila na 40%,a kada ga stavim na oko 70% tada je do maximalnih 85 i kusur stepeni...

Ljudi interesu je me kolika je temperatura u idle i load modu kod graficke karte sapphire 4870 1gb ? Ko ima doticnu kartu neka podeli utiske o temperaturi ove karte...Meni licno u idle modu na default frekvenciji(bez clocka) je oko 58-60...u ovim toplim danima a u loadu mi ide ponekad i do 90,u zavisnosti od igre!!!Brzina ventilatora je bila na 40%,a kada ga stavim na oko 70% tada je do maximalnih 85 i kusur stepeni...

Imao sam tu karticu - (pre dve nedelje je otisla) i temperature su bile tu negde kao kod tebe mozda za koji stepen nize. 53-54 / 85 -87 brzina venta mi je stajao konstantno na 43%;) do te granice je onaj blower bio podnosljiv.;)

Ja imam gigabyte 4870 1 gb i ima 50 stepeni trenutno, na sobnih 28.
A najzahtevnija igrica mi je warcraft 3, tako da ne mogu da ti kazem koliko je u loadu :)

Poslednja izmena:
Mozes ako osines FurMark ;) :D

Mora da ti je mnogo vruce u sobi. Da li imas neki dodatni kuler u kucistu?

Nazad
Vrh Dno