Šta je novo?

Temperatura procesora ili napajanje?

Ne znam ni sta je menjao tog Chief-a, sigurno je bio bolji od ovog Rhino-a. :)
PS: Na napajanju se nikad ne stedi. :)

Poslednja izmena:
Napajanje je uzeto samo za probu, posto je Chieftec star nekih 8 godina. Lako moze da se zameni za bolje. Odradjen je update Biosa sa F5 na F6 verziju (ima i neka F7 beta), nista nije klokovano

Onda pozajmi jos neko napajanje, pa probaj.

Kad si poslednji put cistio kuciste?

Eventualno da reinstaliras windows, kao poslednje resenje...

Cisto je kuciste, nova je konfiguracija...
Ja kontam da je ili napajanje ili pregrevanje procesora, ali ako je pregrevanje, onda ne bi bio restart vec bi trebao da se ugasi i neko vreme ostane ugasen? Bar je tako bilo u moje vreme.
Windows je reinstaliran vec, nista nije pomoglo. Znaci ponasa se bukvalno kao kada se stisne reset taster, podigne se odmah, napise da je nepravilno ugasen i to je to, nista drugo od obavestenja.
Nelogicno mi je da je ista drugo uzrok, mada pretpostavljam i da ploca moze biti isto

Onda da probas trece napajanje.

Proveri da li je cooler lepo nalegnuo na procesor. I/ili zameni pastu, narocito ako je stavljena ona fabricka sa coolera.

I to je odradjeno juce, temperatura pala za 2-3 stepena. Videcu da nadjem neko drugo (trece) napajanje, pa ako opet bude problema, plocu i procesor u servis pa nek se oni pate

Istestiraj ti lepo memoriju prvo, skini Goldmemory ili memtest pa polako.

Ako nisi podesio u windowsu da ti se ne restartuje kod BSOD-a, onda će da se restartuje na svaki BSOD i u 99% situacija nećeš imati pojma šta se desilo. Najviše mi to smrducka na probleme sa memorijom, ali može da bude i nešto drugo.
Puno sreće u rešavanju problema.

Nije ploca bila u pitanju, i sa novom se isto desava, samo malo redje

Nazad
Vrh Dno