Šta je novo?

Temperatura Proceora u toku igranja ?

lakosta77

Cenjen
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poena
169
Pozdrav . Interesuje me program za pracenje temperature u toku igranja igrica . Imam amd procesor i instalirao sam MSI Afterburner i sve pokazuje osim temperature cpu-a. Trazio sam u opcijama ali nigde nema cpu temp. A na kompu gde mi je intel tu mi nudi opciju za temperaturu . Da li ima neki drugi program ?

Postoji ta opcija u podesavanjima.
Podesi opciju 'in OSD'.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    22.8 KB · Pregleda: 204
Postoji bug u tome.
Prvi put kad se instalira i pokrene bude ok,sledeci oput opcija On Screen Display nestane.
Jel se desava jos nekom to ?

MSI Afterburner + HWInfo mogu da pokažu temp. procesora

Pokreneš HWinfo u sensors-only modu i u opcijama čekiraš "Show value in OSD"

Prilozi

• cpuosd.png
    cpuosd.png
    57.5 KB · Pregleda: 147
Instaliraj ovo http://www.moo0.com/?top=http://www.moo0.com/software/SystemMonitor/ po meni najlepse a i najmanje mesta zauzima na ekranu, evo kod mene kako izgleda 1111111111111111111111.PNG stim sto crnu traku mogu da pomeram gde hocu, da li hocu da se vidi ili ne, da se sakrije ili ne.....

Kod mene se desava drugo da na desktopu mogu da vidim rpm vent cpu (AMD) a na laptopu ne (Intel) ali ga AIDA64 vidi a ovaj program ne, sta moze da bude problem, mislim da li postoji mogucnost da se pokaze u pomenutom programu?

E da . Tako vec moze. Sada mi pokazuje opterecenje i temperaturu procesora i grafike i fps. Hvala.

Koja su normalne temperature procesora, dokle je neka optimalna granica?

Pa sve zavisi, kako za koji procesor. Konkretno za taj tvoj FX 4300, package temp u HW monitoru do 62C, a CPU temp (socket temp) do 70C

Sa AMD-om ako imas neko bolje hladjenje nego stock, ima da imas ekstra temp ;) Ne verujem da ce da prelazis 55-60 Jedino ako si radio overclock

Nisam pronasao medju starim a da ne otvaram novu, koje su normalne temperature hard diskova i dokle je gornja granica neka optimalna?

33-45 je optimalno, zavisno od modela, provetrenosti kucista i spoljne temperature. Dok je 50 stepeni alarmantno.

Poslednja izmena:
Stavi neki kuler na hardu ili ako imas na kucistu napred ja imam 12cm i dosta pomaze temp mi ne ide preko 28c do 30c sto hladniji vise ce trajati..

Vrh Dno