Šta je novo?

Temperatura Nvme harda ,gasenje racunara s vremena na vreme

pelemasca

Cenjen
Učlanjen(a)
02.04.2014
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7500F
Matična ploča
Asus Prime A620
RAM
16gb ddr5 5600mhz Fury Beast
GPU
amd r7 360
Storage
1tb nv3 Kingston
PSU
AEROCOOL Aero Bronze 750W
Kućište
MS
Monitor
Lenovo 27i
Laptop
HP 250 G8
Mobilni telefon
Honor Magic 5 PRO
Pametni uređaji
magic watch 2 honor
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Hard star par meseci,nov,jel ok da bude ovakva temperatura,gledam 2videa trenutno....desava se da mi se restart komp s vremena na vreme...
1000073538.jpg

Stavi i fanove za luftiranje, idu vrucine pa ce znaciti sigurno, samo ti "random" restarti vrv nece prestati, moras da pogledas sta ti je sa ostalim komponetama/windows

Ако се рестарт јавља без плавог екрана, то је углавном напајање, притом се ово у твом потпису не препоручује.
Најбоље да ако можеш позајмиш неко напајање од неког друга и пробаш.

Stavi i fanove za luftiranje, idu vrucine pa ce znaciti sigurno, samo ti "random" restarti vrv nece prestati, moras da pogledas sta ti je sa ostalim komponetama/windows
sumnjam na windows ,danas ceo dan bez restarta, juce u toku videa ,zakuca zvuk,onako pistiii blokirano sve i restartuje se...
Ако се рестарт јавља без плавог екрана, то је углавном напајање, притом се ово у твом потпису не препоручује.
Најбоље да ако можеш позајмиш неко напајање од неког друга и пробаш.
iskljucio sam jedan ssd koji mi se pojavljivao kao neka nova particija ne znam ni sam koja greska bila,danas sve ok redi,moguce da napajanje ne moze na 4 harda ,grafika itd1000072985.jpg

Aerocool bronze 750 može da napaja 4 hard diska.

Kingston SNV3S nije hard disk.

Pod hladnjakom za m.2 ssd se najčešće misli na radijator koji može, a ne mora, da ima i aktivno hlađenje. Može pristojno da spusti temperaturu m.2 uređaja.

kako sam iskljucio jedan ssd nema problema sa gasenjem i pojavljivanjem greske,izgleda da ssd zeza

Silicon power ili Biostar?

SP ,mislim da je star oko 5god ,radio je ali malo malo izbaci particiju kao gore ona slika...ulazak u foldere sve normalno,tu mi je stari sistem bio....iskljucio sam ga i evo 2 dana nema greske nikakve

Nazad
Vrh Dno