positive je napisao(la):Znaci, ne moze bez update bios-a i gubljenja garancije?
Mislio da sam da novije karte, pogotovu GT modeli imaju po defaultu upaljeno pracenje temperature. Hvala na brzim odgovorima.
Evo resenja :banana: .Upravo sam dobio mail od tehnicke podrske.Kazu da preko "MSI Core Center"-a moze da se prati temperatura GPU-a.Takodje moze da se prati preko "3Dturbo Exprerience" i kazu da pokazuje tacne podatke.Da bi ovi programi funkcionisali mora biti instaliran MSI vga driver,znaci sa obicnim nvdia driverima nece raditi.positive je napisao(la):Interesuje me kako da vidim temperaturu VPU na 6600 GT? U pitanju je MSI 6600 GT VIVO AGP karta 128 mb.
Da li treba neki poseban program i ako treba koji je najbolji?
Stvarno neznam ja nisam probao.A teh. podrska kaze tako i kazu da daje tacne podatke.Ne razumem zasto su mi tako odgovorili a nije tako!?positive je napisao(la):Imam problem sa ti 3d turbom. Prvo i jesam instalirao original drajvere za graficku i 3d turbo. I postoje mesta gde bi trebalo da pisu i temperatura i clockovi za proc i memoriju i ostalo, ali su oni prazni! Tj. sta god da kliknem oni ne reaguju. Probao sam i sa drajverima sa nvidia (78.01), koje i koristim i opet nece. Nesto mi tu ne stima kako treba. Ako neko ima msi 6600 gt i uspeo je da namesti da radi, bio bih zahvalan da javi.
@ExR
Hvala za info.
I ja to kazem.BozicBata je napisao(la):@positive
Sefe ne cackaj mecku. Sve ti lepo radi. Ako temperatura bude presla dozvoljen limit znaces. A to ce se jako tesko desiti. Tako da mozes da se opustis i da uzivas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari