Šta je novo?

temperatura 2.4 kelerabe D

• Začetnik teme Začetnik teme zigic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zigic

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2004
Poena
660
ploca je MSI 865 PE neo2-V, i sa njom sam imao problema jer je prikazivala
vece temperature. nakon flesovanja BIOS-a (AMI ver. 5.7) temp. je sledeca:
35 idle( 32 everest), na 3040 MHz sa Box kulerom, a ne prelazi 45.
sistem je savrseno stabilan.memorija je dual 2x256/400 Transcend@ 2-3-3-7.
da li laze temperaturu ili je zver. 😀 .digao bih ga(drzao) na 3.2 najvise. da
li smem. posto sam nov u ovome evo atachmenta uz molbu da me neko posavetuje sta jos da cacnem ako treba.voltaze su na default-u.napajanje
kung-fu.
hvala unapred.

Sve je to ok. Ortak ima celerona 2.8Ghz/ 3.5 Ghz bez dizanja napona i temp. je oko 32C, na Ga 8IPE-1000pro G.

Koliki FSB moze da tera taj CPU? Sta mislis da onaj mnozilac 18 malo smanjias a da dignes FSB??? Mozda bude malo bolje.... (sve ovo skoro da nema veze sa TEMPERATUROM, nego cisto ,predlog)

sad mi je FSB 166 a ne znam kako bih otkljucao mnozilac.inace, temperatura mi se ustalila na 48-50 posle duzeg igranja igara.sve u svemu, ovaj novi Cely je cudo za
klok.i jos ovo, koliko treba da bude ova zadnja brojka za latence? veca ili manja?
sad mi je 6,
tj. 2-3-3-6.

Zaboravio sam da imas Intel,ne znam kako bi mogao da ga otkljuchas, tj da li bi mogao uopste... Pa sa sto nizim vrednostima, memorija ce ti raditi brze... Stavi je na najvece vrednosti pa pokreni 3dmark01 i videces koliki imas skor. Pa malo smanji vrednosti , ako hoce da digne sistem opet ga testiraj i videces koliko ces imati VECI skor... Zatim mu nadji optimalnu granicu na kojoj lepo radi. Ali mislim da neces moci ispod tih vrednosti, ja imam 2x 256 Kingston pc3200 i nece nikako dalje od CAS2 3-3-6

p.s. digni napona memoriji za 0.1V ~ 0.2V

Nazad
Vrh Dno