Šta je novo?

telme t919 or 6220

zeljkoBU

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2003
Poena
316
planiram da mozda uzmem neki od ova dva modela pa me zanimaju iskustva vlasnika istih(ako ih ovde ima),znaci zanima me baterija,polifonije,touchscreen(telme),mp3(telme),kamera i sve ostale "gluposti"

po meni 6220 telme je bezveze los displej ocajna kamera baterija kratko traje bas bezveze telefon (telme) je krs a za koliko para uzimas telefon imas mpx200

Telme ni slucajno katastrofa kako se kvare!!!

zmija je napisao(la):
Telme ni slucajno katastrofa kako se kvare!!!
covek je upravu, potpuno.
za 2 meseca, min 5 odlazaka u sevis.

poz.

znaci preporuka 6220 ili neki drugi u toj kategoriji?

Recimo motorola e398, prosiriva memorija, bt... Nemoj da potcenjujes funkcinonalnost smartphonova, za te pare definitivno mpx200. Iskreno 6220 je prevazidjen prelazni model i stvarno je glupo da uzimas telefon zaista ogranicenih mogucnosti za danasnje pojmove. Iskreno 6230 je mnogo bolje resenje u toj kategoriji, pa mozda da vidis neki polovan za te pare ili da se isprsis za jos nekih 50 eura... Kao sto vidis imas dosta boljih resenja od 6220 i mislim da ce ti jedan od ova tri definitivno odgovarati...

posle "mucnih" odluka nasao sam se na mpx200... mada sad je problem sto ga niko polovnog ne prodaje,ni bench,ni na drugim oglas forumima,nema cak ni jedan u ponuni u halo oglasima...e jesam baksuz...

zeljkoBU je napisao(la):
posle "mucnih" odluka nasao sam se na mpx200... mada sad je problem sto ga niko polovnog ne prodaje,ni bench,ni na drugim oglas forumima,nema cak ni jedan u ponuni u halo oglasima...e jesam baksuz...
idi na www.mobilnisvet.com tamo je ima u ponudi za 125e , imas i adresu i broj telefona prodavca na sajtu. :banana:

Vrh Dno