fluxy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.05.2007
- Poena
- 330
Godinama koristim monitore sa IPS panelom jer mi se čini da taj tip najviše odgovara mojim očima. Sada planiram kupovinu televizora koji bi koristio tek za povremeno gledanje filmova/serija/YouTube-a i želeo bih da takodje poseduje IPS ali mi se čini da nisu toliko zastupljeni na tržištu. Nisam preterano zahtevan korisnik ali bih voleo da TV koji uzmem nudi iole pristojan kvalitet slike. Ono što sam našao u cenovnom rangu do nekih 50k, a da imaju IPS(makar ja tako mislim) su:
VOX 55GTU090
VOX 55WOS684BU
PHILIPS 55PUS7000
PHILIPS 55PUS8400
HISENSE 65A6Q (manje dijagonale imaju VA panel)
LG 55QNED70A6A (mada nisam siguran da li svi imaju IPS ili zavisi od serije)
Prva dva VOX-a se mogu naći za 28k i naravno išao bih na njih ako su se pokazali ok. Ne znam samo da li je bolja WOS ili Google TV verzija.
Kod Philips-a me pomalo odbija Titan os a pritom ne znam dal za to malo više novca dobijam išta više u odnosu na Vox.
TCL je veći i skoro duplo skuplji pa ne znam da li je opravdan izbor.
Da li postoje još neki modeli koje sam prevideo? Šta bi vi odabrali u ovom cenovnom rangu sa tim tipom panela?
VOX 55GTU090
VOX 55WOS684BU
PHILIPS 55PUS7000
PHILIPS 55PUS8400
HISENSE 65A6Q (manje dijagonale imaju VA panel)
LG 55QNED70A6A (mada nisam siguran da li svi imaju IPS ili zavisi od serije)
Prva dva VOX-a se mogu naći za 28k i naravno išao bih na njih ako su se pokazali ok. Ne znam samo da li je bolja WOS ili Google TV verzija.
Kod Philips-a me pomalo odbija Titan os a pritom ne znam dal za to malo više novca dobijam išta više u odnosu na Vox.
TCL je veći i skoro duplo skuplji pa ne znam da li je opravdan izbor.
Da li postoje još neki modeli koje sam prevideo? Šta bi vi odabrali u ovom cenovnom rangu sa tim tipom panela?