Dosta njih me ubedjuje nemoj Sony on nevredi toliki novac. Uzmi Panasonic plazmu TX P50VT50, to ti je nova tehnologija nema burn in-a nema te zezancije 300-500 sati razrade, sta ti ja vec znam. Onda mi nude Samsunga ES 8000 kao vrhunski proizvod kakv Pani vidis da posluje sa gubicima. I na kraju LG NANO LED 55LW980S. I sta sad? Sta odabrati? Iskren da budem kvalitet hardvera mi je najbitni. Da stvarno sve sto je stavljeno u tu tananu plasticnu kutiju (mislim na celokupnu elektroniku zajedno sa panelom) opravdava cenu TV-a. Hvala vam unapred.
samo plazma i to ili Samsung ili Panasonic. Panasonic je skuplji ali po meni nije toliko bolji, ako je i bolji uopšte!
btw da li je moguće da neko razmatra LG-a? dobre su im klime i poneki model frižidera, ali televizori su im u rangu Beka, Gorenja, Foxa, Elina...
p.s. imaj na umu da će ti račun za struju biti veći za jedno 700-800 dinara mesečno, u slučaju kupovine plazme. to im je jedina mana![]()
Ne bi se UOPŠTE složio s tobom. Broj 1. u svetu plazmi je Panasonic. S druge strane neće čovek da kupuje plazmu od pre 10 godina. Maksimalna potrošnja struje kod 50vt50 je 240w za 2d i 350w za 3d. Ako si imao neki crt 29 tv onda si smanjio potrošnju. Pogledaj http://www.televisioninfo.com/content/Samsung-PN59D8000-Plasma-3D-HDTV-Review/Power-Consumption.htm
Vidim da ovde svi pricaju najvise o LG i Samsungu. Jel razmatra neko Philips televizore?
Pa odlicno... Uporedio si neuporedivo bolju plazmu od 64 inca sa losijim LED-om od 55 inca, koliko je to veca povrsina panela ???? A ako uporedis jos Typical Power Consumption 282W sa tvojih izmerenih 120W u svakoj varijanti podesavanja, daje razliku od 162W pa puta 12 sati gledanja 2.000W sto po nasoj ceni struje od 7.89 dinara po KW daje 15 dinara pa puta 365 dana sto cini neverovatnih 5.000 dinara godisnje !!! Hajd sad' nadji podatak za plazmu od 55 inca i razlika ce biti, koliko ??? I priznaj da vozis na plin !![]()
Moze li mi neko pomoci oko best by TV-a ulozeno - dobijeno. 46" - 50" Brand: Panasonic, Samsung; Plazma - LED? Hvala.![]()
A VT50 je skoro duplo skuplji od ST50. U cemu je VT superiorniji u odnosu na ST?ST50 Panasonic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari