Šta je novo?

Televizor za 36000 din

Radoszver

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2004
Poena
630
Dakle,treba mi predlog TV-a za ovaj iznos,dijagonala treba da bude 32" i po mogucstvu da bude samsung. e da , tv bi se uglavnom koristio za gledanje kablovske televizije preko SBB-a

Taj EH5000 nije los samo sto je stariji model, ne znam dal se jos negde moze naci u prodaji a da nije izlozeni primerak. Ono sto mozete uzeti za taj iznos je neka akcijska 32'' bilo da je LG ili Samsung necete pogresiti. Komsija je na akciji prosle nedelje kupio LG 32LN536B za 38k i prezadovoljan je. Televizor za te pare i vise nego dobar.

da li na lg radi dts zvuk ?

da konkretno taj model, znaci mora samsung ko ocje da gleda filmove bez da se muci.

opusti se karnote, isnogood je samusngov promoter koji mraci ljude po forumu 😉

Kupio sam pre mesec dana kevi lg 32ln536b. Kod nje je sbb analogna tv. Slika na većini kanala odlična. Pustio je svašta nešto što sam mu dao preko usb-a ali dts zvuk ne može. Ona super zadovoljna a prešla je sa Panasonic crt tva.

lg televizori ne pustaju dts jer lg nece da plati licencu. Mislim da Samsung pusta dts

U svakom slucaju nije ne znam koji problem jer zvuk moze da se konvertuje za par minuta na kompu 🙂

lg televizori ne pustaju dts jer lg nece da plati licencu. Mislim da Samsung pusta dts

U svakom slucaju nije ne znam koji problem jer zvuk moze da se konvertuje za par minuta na kompu 🙂

Puštaju DTS noviji LG televizori,konkretno ovaj moj iz potpisa...

Nazad
Vrh Dno