snow381white
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2016
- Poena
- 80
Naslov ukratko opisuje moju muku. Uzela sam LG koji ima one dve nogice na krajevima, lepo ih ubudžila u žlebove, duži krak napred, kraći pozadi, ubacaila šrafove koje sam dobila i zašrafila do kraja, takoreći do pucanja. Problem je što i posle toga nogice mogu bez problema da se izvuku, kao da nisu zašrafljene, a ekran landara napred - nazad. Doduše, kad ga povučem unazad on ostane tako. Ali to je nesreća koja samo čeka da se desi, i užasno je nepraktično kada želim da udenem USB flash ili da iščupam antenski kabl zbog grmljavine jer obavezno moram jednom rukom da pridržavam televizor pošto krene da se naginje napred i onda moram da ga vratim unazad i sačekam da se uverim da neće ponovo krenuti napred.
Probala sam sa šrafovima iz gvožđare i učinilo mi se da će biti bolje jer se nogice nisu skroz izvlačile pa je bilo kud i kamo stabilnije, ali je ekran bio nagnut napred i nije mogao da se postavi u neutralan položaj ili da se zabaci unazad.
Kačenje na zid nije opcija.
P.S.
Valjda sam ubola podforum.
Probala sam sa šrafovima iz gvožđare i učinilo mi se da će biti bolje jer se nogice nisu skroz izvlačile pa je bilo kud i kamo stabilnije, ali je ekran bio nagnut napred i nije mogao da se postavi u neutralan položaj ili da se zabaci unazad.
Kačenje na zid nije opcija.
P.S.
Valjda sam ubola podforum.