Šta je novo?

Telenor

bojan038

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
301
pre nekih nedelju dana uplatim dopunu za 063 broj u iznosu za 500 dinara i obzirom da zivim na Kosovu enklava novo brdo i da imamo problem sa signalom pomenutog provajdera, iskljucio sam telefon. Sutra ce garantovano da legne kredit. Tako sam moslio ali.....
Na rachunu 370 dinara. Ispricam drustvu a oni kazu da se njima to vec desavalo. Pozovem korisnicki servis a oni pocese pricom o romingu. Koji samo roming kad nisam bio u mrezi. Naravno sam sebe sam pitao. naravno da sam poslao mailove svim mogucim adresama sa telenorovog sajta kako u srbiji tako i norveskoj pa cekam odgovore.Sad pitam i ostale dali je jos neko pokraden za njihov rodjendan ?

sobzirom da si na kosovu, samo Vladimir putin moze da ti pomogne - a nece. nazalost, tako je. mozesh da se zalish telenoru do sutra, mislim da ce te samo ignorisati.

ako ce ti neshto znaciti, postoji caka da ih tuzish, ali i to je maltretiranje, i samo cesh izgubiti pare, a za caku googlaj - move to the boonies, ako nishta drugo, zanimljivo je shtivo za chitanje.

i za ubuduce, ako planirash da ostanesh na ovom forumu, i da ucestvujesh u raspravama - naslov teme i tvoj problem imaju veze maks 8%, tako da, bar budi mashtovitiji.

sto je sa ovim 3g na telenor sve sam uradio kako treba kad ocu da gledam b92 javlja ''Subscribe to packet data first''??

zovni call centar, ima josh jedno podeshavanje koje ne ide zajedno sa celim paketom, a ja sam zaboravio koje je :p

roaming moras da aktiviras. kosovo nije druga drzava, da jeste ne bi mogao ni kredit da uplatis.

Nazad
Vrh Dno