Šta je novo?

Telenor Vs. Mobtel - moj glas Mobtelu!

U vezi brzine leganja para na racun, to je ipak odgovornost banke a ne onoga ko novac prima.

Mene su dva puta iskljucivali, uvek u roku placeno, oba puta mi racun bio visi za tu cifru i oba puta sam ih naterao da mi vrate tu nadoknadu za ukljucivanje. Nije da cu umreti zboh tih para ali stvar je principa a i nemam nameru da placam tudje greske ili ida dozvolim da me tamo neki Norvezanin, ili ko vise, pljacka.

Poslednja izmena:
pa svi oni pljackaju samo je pitanje ko je skromniji po tom pitanju

Evo cisto da javim da je ona prica o 85din za ponovno ukljucenje gnusna laz ! Naime danas mi je stigao mesecni racun elegantno uvecan za cifru od 200din za ponovno ukljucenje :zgran: . Ja ne mogu da verujem...ovo preizilazi svaku granicu..prva stvar ujutru u telenor i dizem frku. Siguran sam da mi se ova stavka do sad jos nijednom nije pojavila na racunu. Ovo je vec stvar principa.:mad:

Ja sam na post-paidu kod njih,i mogu reci da nisam zadovoljan...
cene su im velike a usluge male...
cesto ima problema i sa signalom...
racune tj. uplatnice nesalju redovno,pa cesto dolazi do problema sa placanjem...
MTS je ubedljivo bolji...

Ma nije ovde pitanje da li je MTS bolji ili gori, vec kakav je Telenor u odnosu na Mobtel, i moj subjektivni utisak je da su se pokvarili.

Pride je i MTS uznapredovao, pa mozda i to stvara takvu sliku, zato sam i rekao subjektivan utisak...

Sto se tice stizanja racuna Telenorovi mi stizu 7-og ,8-og ,Mts-ovi nikad pre 18-og.

Pa u odnosu na Mobtel postpaid paketi su poboljsani, sto se tice prepaida trebali su da ostanu na varijanti onih prvih paketa sto su uveli (vise price..) i tarifnih dodataka, ovako sa tarifiranjem na minut i nije bas povoljno.
Uveden portal i za prepaid i dosta stvari mozes da uradis preko portala pa ti maltene Ks i ne treba.
Izbor telefona uz ugovor je odlican, kod Mobtela nije ni postojao sem nekih povremenih akcija.
Nedostatak je sto ne mozes na postpaidu da proveris broj preostalih minuta,sms-a obecano za decembar sad prebaceno za pocetak ove godine.
Problemi sa racunom ako platis do datuma kad pise da platis nema teorije da te iskljuce .
Kvalitet razgovora isti tj ok nema seckanja,prekidanja, koji je bio izrazen u zadnje vreme kod Mts-a valjda zbog ove akcije 0 u mrezi pa je bio preopterecen.

Poslednja izmena:
Problemi sa racunom ako platis do datuma kad pise da platis nema teorije da te iskljuce

Pa o tome je ovde i rec. To se meni upravo desilo i ne jednom, nego vise puta. Racun mi je stigao oko 10, ja ga platio 20. Znaci pre bilo kakve najave o iskljucenju. I oni me iskljucili. Zapravo dva puta su me iskljucivali i dok nisam odneo racun nisu me ukljucili. I naravno uracunali mi 85 dinara bez PDV-a za ponovno ukljucenje njihovom greskom. Najgore je sto obican covek nema kome da se zali na visem nivou. Sta mi vredi da idem da se svadjam na uplatnom mestu ili da vicem na tehnicku podrsku. 'be se njima.

Pa o tome je ovde i rec. To se meni upravo desilo i ne jednom, nego vise puta. Racun mi je stigao oko 10, ja ga platio 20. Znaci pre bilo kakve najave o iskljucenju. I oni me iskljucili. Zapravo dva puta su me iskljucivali i dok nisam odneo racun nisu me ukljucili. I naravno uracunali mi 85 dinara bez PDV-a za ponovno ukljucenje njihovom greskom. Najgore je sto obican covek nema kome da se zali na visem nivou. Sta mi vredi da idem da se svadjam na uplatnom mestu ili da vicem na tehnicku podrsku. 'be se njima.

Samo mala ispravka, naime nije 85din+pdv nego 170din+pdv. Ja se izvinjavam zbog dezinformacije koju sam ja ovde zapoceo ali su meni tako rekli preko telefona ali na racunu sad lepo pise da je 170din+pdv. Naravno iskustva mi se u potpunosti podudaraju sa tvojim i nema vise sta da dodam a da vec nije receno.

Na mom racuno pise 85 dinara + PDV :d Ozbiljno ti kazem. I ako su me dva puta iskljucivali i ukljucivali. Naplatili su samo jednom. Ali i to jedno ima da im reklamiram. Jer su me iskljucili njihovom greskom.

Ovo prevazilazi sve mere. Stigao pre neki dan racun na kome su sabrane cifre proslog i pretproslog meseca - oko 2700 dinara. I ja naravno platio odmah razliku za prosli mesec jer sam pretprosli platio 20 decembra. Sutradan stize poruka da iskljucenja pocinju 28. januara i da racun od 2700 dinara platim ili ce me iskljuciti. A racun od pretproslog meseca sam im odneo i isfotokopirali su ga i sad mi opet treze 2700 dinara! :wall: Danas idem u Omladinskih brigada da se svadjam.

@ patrola:
Koristiš li ti Portal? Zašto tamo ne uputiš pitanje - ostaje pisani trag, kao i tag vreme/datum? Što im ideš na noge?
Šta god sam, do sada, pitao, odgovor je stizao najkasnije sledeći radni dan.
Probaj, ne košta.

P.S. Gde, uopšte ti to plaćaš, kada imaš probleme?

Ne znam kako ti toliko kasne uplate, ja sam 23. u podne uplatio, 24. je bilo zaduzenje 0 dinara,25. mi je stigla poruka od Telenora da je dug izmiren i skoro uvek je tako, nikad mi se uplata nije knjizila duze od 24 sata.

Nazad
Vrh Dno