Šta je novo?

[Telenor] Telenor putni paket

po ovome sto vidim 1000 dinara ti daje cenu poruke od 14 din plus porezi... (varijanta samo poruke)

mislim da je i dalje varijanta da je najbolje ako vec zelis da imas telefon uz sebe (a ako ides na odmor, iskreno, da li zelis da razmisljas gde ces ga ostaviti ako ides da se kupas i sl...) uzmes karticu zemlje u kojoj si i sibas poruke koje su daleko uvek jeftinije nego da koristis svoj broj i ove cene...

my 2 cents

mislim da je i dalje varijanta da je najbolje ako vec zelis da imas telefon uz sebe (a ako ides na odmor, iskreno, da li zelis da razmisljas gde ces ga ostaviti ako ides da se kupas i sl...) uzmes karticu zemlje u kojoj si i sibas poruke koje su daleko uvek jeftinije nego da koristis svoj broj i ove cene...

my 2 cents

+1
cijene u roamingu su težak bezobrazluk. Meni, a siguran sam i 95% ljudi dostupnost na odmoru zaista nije presudna (zato se valjda i zove odmor).
Ja uvijek kupim karticu (u Hrvatskoj npr. svi operateri daju uz karticu i kredit od obično 20 HRK i uz karticu dobiješ pristupnicu koju kad pošalješ
dobiješ još 20 HRK tako da mi je to sasvim dovoljno za vreme odmora za SMS, javiš se kome trebaš i odmaraš na plaži 😉)

Nazad
Vrh Dno