Šta je novo?

[Telenor] Tarifni dodatak "Dodaj međunarodne pozive"

djuice

Slavan
Učlanjen(a)
21.07.2007
Poena
309
Dodaj međunarodne pozive
Tarifni dodatak "Dodaj međunarodne pozive"

Bliži nego ikad! Razgovarajte povoljno i jednostavno sa celim svetom!

Od sada više ne morate da vodite retke i kratke razgovore sa dragim osobama, prijateljima i poslovnim partnerima iz inostranstva. Vreme je da se opustite, jer je novi Telenor tarifni dodatak za međunarodne pozive najpovoljniji i najjednostavniji način za pozivanje ka fiksnim i mobilnim mrežama širom sveta, omogućavajući Vam da pozivate inostranstvo po ceni već od 3.4 dinara po minuti!

Uz to, tokom ovih poziva možete da računate na savršen kvalitet veze, bez “seckanja”, kašnjenja i odzvanjanja glasa tokom razgovora.

A ono što ovu Telenorovu ponudu čini zaista jedinstvenom na našem tržištu je njena jednostavnost – Telenor tarifni dodatak za međunarodne pozive je trenutno jedini servis na našem tržištu koji po ovim cenama omogućava direktne pozive ka inostranstvu sa mobilnog telefona, bez prethodnog pozivanja nekog lokalnog broja, bez ukucavanja zvezdica, taraba i tajnih kodova. Jednostavnije rečeno, samo sa Telenor tarifnim dodatkom možete da pozivate broj u inostranstvu direktno iz svog telefonskog imenika po ceni od 3.4 dinara po minuti!

Opširnije

Pa nije ni tako dobro..:D. Imate gomilu Voip provajdera kod kojih su cene za zeljene destinacije cak par puta manje (npr.Betamax grupacija). Ko jos gleda kvalitet poziva? Ako je kasnjenje malo i cujnost pristojna, a pritom i cena niska, stvar je jasna.

Meni je ovo super!
Još da ima neki ustupak u romingu, makar gprs...

cek 3x je jeftinije zvati sad ili australiju nego crnu goru? :wall: (pre svega mislim na fix tel)

Skype i dalje rulez. Ali dobro je ovo imati ako često imaš potrebu da zoveš inostranstvo, a nekad nemaš WiFi... Meni ipak Skype Out završava posao.

Pa po ovim cenama ispadne jeftinije zvati ameriku nego li nekoga na fiksni telefon u Srbiji :)

Nije da se zalim, odlicna je ponuda....

Kako se kontroliše potrošnja i da li se u toku meseca može uključiti više dodataka?
Recimo, za Rusiju više neću koristiti VoipBuster i Sezampro kartice, već ću svima da uključim ovaj dodatak. Malo je skuplje, mnogo je konfornije.

Za Makedoniju je ušteda 20din po minutu (plus porezi), ali džaba ako je moguće napraviti samo 5 minuta mesečno u okviru ovog dodatka.
Bilo bi dobro da postoji veći dodatak ili da ovaj može da se ponovi.

kako mislis 5 minuta mesecno? i sta tje ti vise dodataka? jedan dodatak pokriva 30 dana...

potrosnja se za sada ne moze kontrolisati na postu jer se obracunava po punim cenama pa se na kraju odbija na racunu... kod prepaida je standardno...

Za Makedoniju je ušteda 20din po minutu (plus porezi), ali džaba ako je moguće napraviti samo 5 minuta mesečno u okviru ovog dodatka.

Ne postoji ograničenje u trajanju razgovora.

Znaci najskuplji su razgovori ka Bosni i CG, strasno nesto. Ali i dalje se isplati za sve preko 6 minuta razgovora jer mi je minut ka Bosni preko 45 dinara sa porezima. Sto da ne. Dobre su sanse da ovo aktiviram. Da sam ovo imao aktivirano prosli mesec racun bi mi za 700din bio manji.

LOL
IStripovao sam se da je 100 dinara kredit koji se troši, a zapravo, kada uplatiš kredit, ceo mesec pričaš po onim cenama :d

Ql :)

100 dinara košta prijavljivanje, tj. kupovina ovog tarifnog dodatka, dok se pozivi tarifiraju po cjenovniku. Dakle, nema veze 100 dinara sa razgovorom - ne ograničava ih...

kad su mi iz telenora poslali poruku za ove medjunarodne pozive, bas sam se ponadala da cu napokon moci sa cg da pricam po nekoj pristojnoj tarifi.....al nista od toga.

Ali cene prema CG i BIH .... Em najskuplje, em nema veze fiksni-mobilni ..... a ladno kina 6 dinara, hongkong 6 dinara .....

Za CG i BiH postoji redovno interesovanje i tu nemaju interes da spustaju cene jer ce ljudi svakako trositi.. Jednostavno.

Ovo je više nego dobro, poziv prema hrvatskoj fixnoj mrezi koji je trajao 35 min (bukvalno 35.00, baš me uke*alo :) )me izašao oko 150 din, a sećam se da sam pre desetak dana zvao i pričao 6 i po minuta i izašlo me 217 dinara :S

Nazad
Vrh Dno