Nakon dugogodisnjeg koriscenja "biznis" tarife Mobtela (sada Telenora), u julu sam presao na tarifu "Vise price" koja mi je odgovarala jer telefon prakticno iskljucivo koristim za razgovore... Na Telenorovom sajtu pise da se u minimalni iznos potrosnje racunaju svi nacionalni i internacionalni razgovori a da se ne racuna SMS i GPRS. To mi je receno i u poslovnici u Kosovskoj prilikom promene tarife. U Ugovoru nista specificno po tom pitanju ne pise. Sad mi je stigao avgustovski racun gde vidim da su mi sve razgovore obavljene u roaming-u tarifirali van one minimalne ugovorene potrosnje pri cemu mi je racun za nekih 1000 din veci od onog sto sam ocekivao... E sad, ovo su smesne pare ali mi je licno vise muka od prevara svih mogucih vrsta te sam odlucio da ovaj racun reklamiram. Ovih dana cu ici u poslovnicu u Kosovskoj da vidim sta ce mi reci - naravno pripremio sam sve papire - sve navode sa sajta koji se ticu konkretne tarife ili roaminga, kopiju Ugovora, racun, moju zalbu u pisanoj formi itd... Bas me zanima sta ce mi reci... Sta vi mislite?