Šta je novo?

[Telenor] Samsung I7500 Galaxy

Pod kvalitetom podrazumevam da internet radi i preko edge-a i gprs-a a ne samo 3g-a, da mogu da proverim stanje kad hocu i da je ono azurirano, da ne krci i prekida prilikom razgovora, da mi ne naplacuju ono sto nisam potrosio, da racun dobijem do 10. a ne da ga jurim po poslovnicama. Sve ovo napisano vazi za Mts, za Vip ne znam koristio ga kratko pre godinu dana i puno stvari nije radilo kako treba od neta do placanja parkinga do cestog prebacivanja izmedju Vip-a i Mts-a sto je dovodilo do nedostupnosti.

Poslednja izmena:
Mene Nemačka trenutno košta 0.013€ (0.01 i 30% provizija za resellera), a da me ne mrzi da platim nekoliko evra kod drugog provajdera, bilo bi free....preko VoIP-a :)

Pod kvalitetom podrazumevam dostupnost, kvalitet signala, ne davanje signala da sam nedostupan, ako sam dostupan, mogućnost provere stanja, izostanak potrebe za pregledanjem računa i provere da li je sistem negde pogrešio kod obračuna (ja sam od onih što ne veruje da operateri kradu, već je greška do sistema obračuna), u Telenor poslovnici me još uvek nisu ozbiljno iznervirali, ako imam uslugu GPRS-a, ona zapravo fukcioniše i tako...
O VIP neću da grešim dušu, nisam ih koristio, a MTS je bilja.

Evo načina da pregledamo market place i bez Android telefona:
http://www.cyrket.com/

Update: Preteče me kauboj, ali manje više smo isto rekli....da dodam i pucanje veze prilikom prelaska sa 3G na EDGE i nazad....dok kod Telenora povežem mob ujutru na GPRS i vezu prekidam kada ja odlučim, a ne operater. Imam gomilu konekcija od po 15+ sati...na MTS to neće da može...

Poslednja izmena:
Voleo bih da probam Galaxy, na papiru mi deluje pertanko, da osetim ekran i virtuelnu tastaturu, jer sam posle ovakvog "testiranja" odustao od 5800. A Android obećava...bar po snimcima koje sam gledao...a već više meseci planiram zamenu telefona...

vrni do telenora pa probaj, barem to nije problem...:)

koliko god da ne volim samsung telefone imaju najbolje display-e, bez konkurencije. Bas sad isprobavam,mnogo je je bolji virt. keyboard od recimo nokie 5800, samsunga s8300... do sad najblizi iPhonu sto je plus.

Na prethodnoj strani je neko (opravdano) pljuvao po Samsungu!

Evo i opravdanja: http://www.theunwired.net/forum/viewtopic.php?id=8324&p=1

Znaci izbace update za Galaxy i pri tome obecaju ubrzanje i nove featurese, a onda se ispostavi da update totalno syebe fontele do te mere da ga software za updateovanje ne prepoznaje, pa je povratak na prethodnu verziju nemoguc!

Naravoucenije: uvek prvo sacekati utiske "zamorčića", pa tek onda updateovati telefon ;)

Drugar hoce da uzme ovaj telefon ali je iz provincije pa ako moze info da li ih salju ili ne?

Drugar hoce da uzme ovaj telefon ali je iz provincije pa ako moze info da li ih salju ili ne?
neka prvo proveri kakav mu je 3G prijem i da li ga poslovnica Telenora u njemu najblizem gradu moze povici iz BGD-a.

Za sve informacije i narudzbine:
063/9863 opcija 3 (10 dinara poziv bez obzira na trajanje, ukoliko se poziva iz Telenor mreže)

ili kupovina preko Telenor eShopa sa dostavom na kucnu adresu.

Poslednja izmena:
Dobar mu je 3G jedino 3crtice 3.5G, hvala djuice ali je biznis korisnik pa ne znam dal ce da prodje :)

Iako je kao sledeci telefon vec vidjen Nokia E72 moram priznati da me je ovaj samsung stavio na muke a jos od ranije sam uglavnom zazirao od samsung resenja.
Istekao mi je ugovor sa Telenorom a posto sam uglavnom zadovoljan uslugom i ne menja mi se broj uzecu nesto iz njihove ponude. E72 nije jos nigde izasao a nije izvesno ni kada,po kojoj ceni i da li ce uopste biti u njihovoj ponudi.Nokia 7610 koja me sluzi vec 4 godine ali polako posustaje.Stvarno mi odgovara symbian s60 i zanima me koliko je ova android platforma uporediva sa odgovarajucim symbian s60 resenjem?
Na par video reviewa sa neta sam primetio da sve tece prilicno glatko.
Nisam uspeo da pronadjem par detalja za Samsung I7500 Galaxy model.
U kojoj rezoluciji i framerate-u snima video?
Da li je moguce pregledati office i .pdf dokumente ( .pdf mi je posebno bitan ) ?
Koliko je GPS upotrebljiv i da li je moguce ga koristiti bez povezivanja i skidanja mapa sa neta?

Verovatno bi ga kombinovao sa paketom prenesi325 na kom izadje 28000din sto mi deluje respektivno kao rekordna usteda u telenor ponudi jer koliko sam uspeo da pronadjem cena bez ugovora napolju ce biti oko 450eura.

hvala na odgovorima :wave:

Poslednja izmena:
Malopre sam isao sa drugarom do prodavnice, imaju ga u Sapcu.
Na pitanje da ga pogledamo posto nije izlozen bilo je "ajde moze", donese ga on. Mi pogledamo i ja reko da ga upalim a lik ce "Ne sme da se pali da se ne bi pokvario ekran" :D. Ja reko nema problema.

Ovo je prvi neljubazan balavander (kad moram tako da kazem) pored svih kulturnih i uljudnih devojaka.

Telefon uzivo ne izgleda lose, ne svidja mi se sto je lakiran. Ekran je velik, doduse nije kao na tpro2 ali za tu sumu od 18000 na 2000 meni deluje sasvim ok.

Samsung I7500 Galaxy Nagradni konkurs

Da bi učestvovali u nagradnom konkursu i odgovorili na nagradno pitanje potrebno je da se pre toga registrujete. Registracija je besplatna.

Posetite http://test.telenor.rs

Dobio sam ga u radnji,ne zelim da govorim gde.
Probao sam i odusevljen sam,2x brzi od bilo kog windows mobile,pregledan velik meni,pogotovu kad se udje u settings.Fenomenalno su odradili kucanje na virtuelnoj qwerty tastaturi,ko je probao zna.
Samo mi nije jasno,ne dobija se olovka,ne znam bas koliko ce biti prakticno uvek kucati po ekranu...
Ekran fenomenalan,kamera takodje,sve pohvale od mene za phone.
Btw Telenor je preskup sto se tice paketa.

Samsung I7500 Galaxy Nagradni konkurs

Da bi učestvovali u nagradnom konkursu i odgovorili na nagradno pitanje potrebno je da se pre toga registrujete. Registracija je besplatna.
Posetite http://test.telenor.rs

Koje je nagradno pitanje? ja ga nisam video...

btw telefon je 40k din bez pretplate u telenoru, tako da 27k uz 2g omcu nije neka extra ponuda, ali nije ni lose...
Plu sje takodje 5gb koji se dobijaju u prvih 6 meseci za dz

stize i bela verzija telefona . . .

Prilozi

• samsung_galaxy_i7500_white.jpg
    samsung_galaxy_i7500_white.jpg
    26.5 KB · Pregleda: 51
Nazad
Vrh Dno