Šta je novo?

[Telenor] prepaid - Dodaj Internet

SPECIJALNA
PONUDA:
3.990 din

za kupovinu korišcenog
i servisiranog modema
sa garancijom.

Sada se za 3990 dinara dobija nov E1550 modem (i kartica sa 3GB protoka), ali kodiran na Telenor mrežu :(

OK, i onako je modem došao za dž...

Ja baš juče to uzeo... biće korisno kada odem u selo....

Evo sa novim podešavanjima u blokovima

U selu je užas.... GPRS puca na 2-3 minuta... Nekad je to bolje radilo.

Poslednja izmena:
AP "internet"

AP "net"

Pa onako, i nije neka bitna razlika, barem kod mene.

Edit: Izvinjavam se nisam restartovao aplikaciju posle izmene moja greska.

Sada je bas osetna razlika u brzini.

Poslednja izmena:
Ovo je samo za prepaid? A postpaid ostaje na "internet"?

MTS me je strašno nervirao zbog više APN-ova i ni sami nisu sigurni kada koji i kako radi/ne radi...

Pitanje: Ako mi istekne rok za trošenje Internet dodatka, da li preostali protok propada ili postoji neki period da se uplatom novog dodatka zadrži i stari protok?
Ubeđen sam da sam video u nekom FAQ da postoji neki period kao kod kredita, ali sada ne vidim gde je...

Ovo je samo za prepaid? A postpaid ostaje na "internet"?

MTS me je strašno nervirao zbog više APN-ova i ni sami nisu sigurni kada koji i kako radi/ne radi...

Pitanje: Ako mi istekne rok za trošenje Internet dodatka, da li preostali protok propada ili postoji neki period da se uplatom novog dodatka zadrži i stari protok?
Ubeđen sam da sam video u nekom FAQ da postoji neki period kao kod kredita, ali sada ne vidim gde je...

Internet tarifni dodatak važi dok korisnik isti ne potroši, a najduže 60 dana od dana aktivacije.
Prepaid korisnik može da aktivira više Internet tarifnih dodataka. Sa svakom novom aktivacijom rok važenja se produžava na 60 dana od dana poslednje aktivacije. Ovo važi i za preostali saobraćaj koji je korisnik ostvario prilikom prethodnih aktivacija tarifnog dodatka, a kome u medjuvremenu nije istekla važnost.

Sada se za 3990 dinara dobija nov E1550 modem (i kartica sa 3GB protoka), ali kodiran na Telenor mrežu :(...

Od danas sam srećni vlasnik dotičnog E1550 u paketu Telenor prepaid internet, za sada internet radi (doduše kod mene na B. Brdu GPRS/EDGE, ali dobro...) jedino ne mogu da šaljem SMSove iz aplikacije koja se dobija u paketu, i to baš na 063 mrežu. Inače, upit stanja iz dotične aplikacije 9848 je uspešno prošao, problem je sa slanjem na +38163XXXXXXX. Jednostavno, kad kliknem send, on kao šalje, nema protoka, i posle desetak sekundi-failed.Primanje SMSova radi OK.
Inače, Tools-options-text message je po defaultu i sve izgleda kako bi trebalo (message centre number +38163100100)..
Ako bilo ko može da pomogne...:Klanjanje

Poslednja izmena:
mozda kredit da uplatis...

Nazad
Vrh Dno