Šta je novo?

[Telenor] Novi Telenor sajt

evoluti0n

Cenjen
Učlanjen(a)
31.12.2010
Poena
154
Redizajniramo zajedno Telenor web prezentaciju!

Napravili smo 4 predloga nove Telenor web prezentacije. Pomozi nam da izaberemo najbolji. Prijavi se i glasaj za svog favorita.

http://www.telenov.net/

Боље да редизајнирате пакете и понуду апарата :p

:D:D:D:D

Da ... bolje da ubace još bar još 50 minuta u paket 150/500/500 .... a sajt, kakav god da je, kome treba, snaći će se ...

Ne vidim što bi postavljali novi sajt kad je postojeći odličan i zadovoljava sve potrebe! Glasam za aktuelni sajt, ne menjajte ga!

Ovo je isto kao kad "naprave novi fejs" :D

Inače dobri su svi predlozi po meni, a i ovaj postojeći je sasvim ok :)

1. kao da nema razlike
2. kao jeftina prodavnica sa napadnim fontom
3. nekako ne, ali ima iphone
4. najbolje od ponudjenih

+1

^ Iako se slažem, sviđa mi se jednostavnost predloga 3. ;)

I sadasnji sajt (koji je novijeg datuma) je sasvim OK. Ne vidim potrebu da se nesto specijalno menja.

Mozda je bolje fokusirati se na kvalitet usluge prema klijentima, kao i na ponudu konkurentnijih paketa.

Predlog br. 4 - sve lepo uklopljeno i veoma pregledno.
Predlog br. 2 - užasno napadan font.

Kada se sve sabere, dvojka je najbolja, jer ostale imaju užasne stranice za mobilne telefone.
Prva je previše slična trenutnoj.

Ako ne redizajnirate pakete odo ja na vip a samnom i jos bar 10 ljudi koje poznajem :smoke::d:mad:

Jeste da sam potpisao ugovor bezeci sa telekoma :d ali samo 300min za 1750din je smesno, sta ce mi 1000sms, to je mazanje ociju.

Napravite prenesi i surfuj sa 600min, 600 sms sa neogranicenim netom [kao do sada 1Gb+ egde :d] i obnovicu ugovor :p:smoke: ne zezam se da jos 6-10 ljudi hoce da predje na vip 600.

A da sajt, neka stave koji oce :d:smoke:

Bolje bi im bilo. Jer odo i ja ako ne popune rupu izmedju 1750 i 3000 din. :d
A sajt kako ono kazu "ja tu nebi nista dir`o" :d

Svi su mi totalno nepregledni,bez ideje,pomesani stilovi,nezanimljivi...nabacano

Poslednja izmena:
Prepustite posao profesionalcima a ne da zbog par k eura ustede imate cirkus od sajta kao sto su ovi od ponudjenih predloga

Vrh Dno