Šta je novo?

[Telenor] Internet i Kaspersky Internet zastita

djuice

Slavan
Učlanjen(a)
21.07.2007
Poruke
98
Poena
309
Novi tarifni paket "Ista cena"

Internet paket "Ista cena" vam omogućava da kontrolišete svoje troškove uz uvek isti račun od 1.480 din. Uz internet paket "Ista cena" dobijate 5 GB internet saobraćaja, a ukoliko vam bude potrebno više možete se dopuniti kao prepaid korisnik.

http://www.telenor.rs/?section=private&page=5381

Nova ugovorna obaveza u periodu od 6 meseci.

Takodje, postojeci Telenor Internet paketi doziveli su povecanje besplatnog saobracaja. Standard paket je sada jeftiniji a dobio je povecanje kvote sa 2GB na 5GB. Veliki i Ogromni su ostali isti ali su i njima uvecane kvote pa tako imamo 10GB i 15GB umesto dosadasnjih 5GB i 10GB.

Kaspersky Internet zastita

Korisnicima Telenor Internet paketa: „Standard“, „Veliki“, „Ogromni“ i „Ista cena“, omogućili smo besplatno korišćenje Kaspersky Internet Security softvera, kako bi imali sigurno i bezbedno iskustvo pri surfovanju Internetom. Kaspersky Labs je renomirani proizvođač softvera čiji se proizvodi nalaze u vrhu svih komparativnih testova i osvajaju brojne nagrade od vodećih publikacija koje se bave naprednim tehnologijama.

Kaspersky Internet Security paket za zaštitu je kombinacija tri Kaspersky paketa:

KAV Personal (klasična antivirusna zaštita)
Kaspersky Antihacker
Kaspersky Personal Anti-Spam

Opširnije informacije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6776
 
Poslednja izmena:
A dali ovo povećanje i kaspersky odnosi za nove ugovore sa modemom ili i za stare korisnike i za korisnike postpaid tarifnih dodataka ?
 
Mozda ima jos onih, koji, kao i ja, nisu bili obavesteni:
Telenor sabira upload i download kod obracuna potrosnje! Dakle, ako ste u toku meseca imali 5gb down i 5gb up, vas protok je 10gb!:wall:
 
Mozda ima jos onih, koji, kao i ja, nisu bili obavesteni:
Telenor sabira upload i download kod obracuna potrosnje! Dakle, ako ste u toku meseca imali 5gb down i 5gb up, vas protok je 10gb!:wall:
Pa šta je tu čudno?!
Sasvim lepo koriste termin "Internet saobraćaj", a ne samo download ili upload.
A pod internet saobraćajem se podrazumeva kompletno korišćenje interneta, bez obzira da li je u pitanju download ili upload, ili oba.
Prema tome, ako napraviš npr. 3GB download-a i 2GB upload-a, imao si internet saobraćaja zbirno 5GB.
 
^Gde sam se ja, u svom postu, cudio?
Samo sam rekao da mi nije ni palo na pamet da razmisljam o tim stvarima nakon 2 godine flat ADSL-a. Pa, kada mi je stigao racun na 8000 dinara, bio sam primoran da :wall:

Toliko...
 
i telekom radi istu varijantu za svoj 3g net... sabira se i up i down time
 
Ovo je mnogo bolja varijanta - kada isteknu gigabajti uracunati u paket dopunis sa prepaid a ne kao na telekomu ne potrosis ni ceo paket a stigne ti racun od 99500din
 
Ovakav paket ne bi sprečio MTS-ov sistem obračuna da ti naplati sve potrošene MB. Meni su obračunali ceo protok kao da paket nema uračunate MB, a potrošeno je 30% od paketa...
 
Nazad
Vrh Dno