Šta je novo?

Telenor E-shop

masnikosa

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2005
Poena
319
Ima li neko nekih iskustava sa narucivanjem telefona i paketa preko njega? Tacnije koliko se ceka da stignu kartica i telefon?Jel sve bude ok i sl.?

ja sam proslog leta uzeo postpaid broj preko eshopa. sve je trajalo nekoliko dana, broj je stigao preko kurirske sluzbe, sve je proteklo bez problema... u petak sam porucio i telefon preko eshopa uz postojeci postpaid broj, evo danas vidim na portalu, da je "isporuka u toku", tako da ocekujem da i to protekne bez problema...

Naručio krajem 2009.godine, stiglo posle sitnih peripetija nakon 3-4 dana (prvo su mi poslali na adresu firme kurirom samo poklon usb miš, bez telefona, a nakon intervencije su mi poslali i telefon). Prvi model koji sam poručio nije bio na stanju, pa su morali da mi rade povrat sredstava na kreditnu karticu i da izaberem neki drugi model.

evo meni je telefon stigao danas (porucen u petak). jedini problemcic je taj sto su ga poslali na adresu iz licne karte (?), iako je adresa na koju stize racun jedna, a u porudzbini je nevedena posebna adresa za isporuku (na poslu), a nijedna od te dve nije iz licne karte, niti je ona igde navedena (?)... ali kurur je zvao telefonom, tako da je sve reseno ok.

evo meni je telefon stigao danas (porucen u petak). jedini problemcic je taj sto su ga poslali na adresu iz licne karte (?), iako je adresa na koju stize racun jedna, a u porudzbini je nevedena posebna adresa za isporuku (na poslu), a nijedna od te dve nije iz licne karte, niti je ona igde navedena (?)... ali kurur je zvao telefonom, tako da je sve reseno ok.

Meni je bila malo smešnija situacija - radio sam u tom periodu nešto honorarno u jednoj državnoj instituciji, i stavio sam u opciji za adresu isporuke na posao, odnosno u tu instituciju. Međutim, zasebno sam naveo da želim da mi račun stiže na kućnu adresu.

Posle mesec i po dana mi stiže obaveštenje da me na pisarnici čeka nekakva pošta ?!?!?!. Ja siđem dole, i proverim - kažu imate račun od Telenora. Još mi reče momak dole - morali smo da ga zbog bezbedonosne provere otvorimo, i uruči mi raskupusan koverat. Koja blamažaaa....... (džaba bilo to što mi se posle par minuta Telenorov agent Call centra izvinjavao do neba zbog greške)

Nazad
Vrh Dno