Šta je novo?

Telenor Connect? Novi modem-ruter u Telenoru?

jabree

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2007
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
ne
Mobilni telefon
Xiaomi Note 8 pro
Pametni uređaji
najn
Pristup internetu
  1. Optički internet
Јел у току неко о овоме? Видим на сајту да су избацили нови модел у понуди и колико видим ово је нешто као рутер, што би ми више одговарало од тренутног усб модела са којим могу да користим теленоров интернет само на једном рачунару....
Ево слике...
Telenor_connect2.png

Gateway za više računara
Model: Option Globesurfer II
Podržava tehnologije: HSDPA, UMTS, EGDE, GPRS, GSM
Maksimalna brzina prenosa podataka: 7,2 MBps
Omogućeno slanje i primanje SMS poruka
Plug and Play rešenje
Potreban računar sa Ethernet ili WLAN priključkom (802.11 b/g)
Radi na svim operativnim sistemima sa web browser-om

Нигде нисам видео цене баш ме занима јер би узео ако је то оно што мислим да јесте.

Ovo nije ništa novo, aktuelno je sigurno dve godine. Ako se dobro sećam, baš ovaj uređaj se nalazio u Telenor Internet parkovima. Usluga Telenor Connect je namenjena biznis korisnicima. Mt:s ima nešto slično pod nazivom mt:s kontakt i važi za privatne korisnike.

Imas da kupis u netixu za 2500 din wifi 3g ruter.

TP Link modeli imaju USB port koji podržava USB modem. Ima svoje prednosti u odnosu na ruter sa internim modemom, jer kada znaš da neće biti ljudi u kancelariji (ili gde već koristiš 3G), možeš modem da poneseš na put.

TP-Link TL-MR3420
TP-Link TL-MR3220

da li neki od ovih modema/rutera prikazuje propustene pozive?
hteo bih svoj trenutni broj staviti u tako neki ruter i cisto da imam obavjest ako me neko slucajno pozove...dok svi ne skapiraju da sam na novom broju...?
i da li je moguce forwardovati pozive sa modema/rutera na neki drugi broj?

Zašto ne uključiš sekretaricu na tom broju i snimiš poruku da si promenio broj. Karticu ostaviš u fioci ili nekom starom telefonu, za slučaj da ti neko šalje SMS.

Nazad
Vrh Dno