I ja i moj kum smo uzeli telefone u Telenoru ( ja 6233 a on k800i) ni jedan ni trugi ne treba da se kodiraju niti su zakljucani na jednoj mrezi ... Telefoni se prodaju kao kada bi otisli u prodavnicu i kupili tamo samo sto dobijete popust jer ste potpisali dvogodisnji ugovor sa Telenorom.... Za nokia telefone garanciju dobijate od Mobis-a , oni su distributer Nokia-e za Srbiju ( bukvalno kao da ste ga tamo kupili i mozete ga koristiti kako god i za sta god ) , isto vazi i za SonyE i za Samsung ...
ne jegore, ono koliko platis odmah za telefon to je cena telefona, a pretplatu bi placao i bez da si uzeo telefon
Ovako stižu Nokia 6233 u svim radnjama koje sam posetio prošle nedelje. Uzeo sam za 195€ u originalnoj kutiji s Mobis nalepnicom, sa garancijom 12 meseci u nekoj rupčagi od radnje.
Što se tiče "popusta" koji si dobio u Telenoru. Pomnoži mesečnu ratu sa 24, dodaj učešće, od rezultata oduzmi uobičajen mesečni račun za mobilni puta 24. U ovoj računici je nepoznata ono što ćeš, ako ćeš, da doplaćuješ mesečno. Sada imaš otprilike cenu telefona s popustom![]()
I stvarno ne vidim zasto imas potrebu da me prozivas kad nisam ni pominjao za koliko sam ga para uzeo a ni kad sam ga uzeo... Jer to nema veze sa temom threda ?? Bas si bezveznjakovic ! poZZ
Za nokia telefone garanciju dobijate od Mobis-a , oni su distributer Nokia-e za Srbiju.
Posedujem doticni telefon i GPRS na njemu radi, ali Opera Mini i Gmail pgorami ne mogu da pristupe internetu... U cemu je caka. Odobrio sam da imaju izlaz na net!
Jok ... to je domaća firma, sa stranim kapitalom ... Mobis electronic d.o.o. Beograd je puno ime ... ako ti treba naćiću ti i PIB i tako te stvari ...
Ne kapiram komentar ...
Ovo je mene mučilo jedno nedelju dana dok nisam nagazio gde se podešava. Nemojte da se smejete što će objašnjenje da bude na srpskom jer sam telefon ostavio na srpskom jeziku
Moraš da definišeš Pristupnu tačku. U Podešavanja/Konfiguracija/Podeš. lične konfiguracije i tu dodaš Pristupnu tačku. U Podeš. pristupne tačke ubaciš uobičajeno gprsinternet, IPv6, autentikacija normalna mts/o64 i to bi trebalo da reši problem.
E sad, Opera mi radi bez greške, ali gmail još nisam sredio. Doduše, gledam ga iz Opere dok to ne sredim.
Jel zna neko kako da podesim interni IM da radi s ICQ?
Matori, koliko potrosi Mb tj. koliko skine podataka za ceo taj proces proveravanja mail-a preko Opere, gmail ?
Ako ti radi Opera mora da ti radi i gmail bez ikakvih problema
Otkud si znao da sam mator?
Prva strana gmail.com na kojoj ima 50 mailova je veličine 7kb. Svaki mail je oko 5kb u proseku. Opera mini otvara neku uprošćenu verziju html-a, tako da se mnogo manje podataka skida. Naravno, ne bih ovo preporučio za svakodnevno proveravanje mail-a, samo kad nemam pristup računaru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari