Šta je novo?

Telekomov Tilgin HG1311 ruter

milosn

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
609
Evo, ja da pitam staro pitanje za novi hardver. Dobio sam od telekoma gorepomenuti ruter. Naravno, prvo što sam uradio je da sam probao da forwardujem portove, ali nijedna meni dosad poznata kombinacija password-a ne radi (ztonpk, telekom, admin ...) Ima li neko ideju kako da dodjem do toga?

re

Probaj za user:conf a za pass:admin ili za pass pravi varijacije na starim passwordima.Znači tzlkisonpk ili ztonpk

Poslednja izmena:
Na pirelli ruterima postoje 2 naloga. Jedan korisnicki i jedan admin nalog. Za korisnicki je :
username :telekom
password :telekom

Ukoliko mozes da se ulogujes makar kao korisnik probaj da iscitas ili snimis configuracioni fajl pa da onda iz njega izvuces parametre admin naloga.

Ni to ne radi, "User "telekom" not found" :wall::wall::wall: izgleda da im je to novi ruter i da su sve zamenili :mad::mad::mad:

pa ja neznam sto se mucis, uzmi lepo nazovi tehnicku podrsku i pitaj neka ti kazu koji je username i pass ako neznaju ni oni onda lepo kazi evo mene kod vas da vam vratim ovo a vi meni lepo neki ruter kojem znate podatke i resen problem!

Glupo je sto nisi dobio makar za korisnicki nalog username i password.
Koliko mogu da vidim defaultni username je admin i password je admin.
Ali ako su ovi iz telekoma to promenili onda ti jedino preostaje da njih pozoves i da im trazis.

ps

Mozes li da probas da ukucas username Conf znaci sa velikim C slovom a user : admin ?
Sad videh u listi default usera i passworda za neke druge Tilgin rutere pa cisto da probas :)

Poslednja izmena:
Ni "Conf" ne pali. Ovo je navodno neki poseban ruter, pošto sam u Belvilu, a ovde su sproveli "fiber to home", sve mi ide iz jedne UTP utičnice u zidu u ruter a iz njega i net i telefon i IPTV, tako da ne mogu da biram. Sve moram preko njih ili da uzmem "fantastični" "Radijus Vektor", što mi ne pada na pamet. Čak imamo i posebnu telefonsku podršku, koja mi baš ne uliva poverenje. Videćemo, probaću.

Nije moguće pristupiti ovom ruteru jer bi to znacilo i mogućnost promene brzine, promene broja telefona i sl... Mogu mu pristupiti isključivo tehničari iz naše službe. Pozdrav...

Konačno imamo i nekoga iz Telekoma na forumu.Napredak u svakom slučaju.

Nije moguće pristupiti ovom ruteru jer bi to znacilo i mogućnost promene brzine, promene broja telefona i sl... Mogu mu pristupiti isključivo tehničari iz naše službe. Pozdrav...

Hvala, na preciznom odgovoru. Da li je moguće formirati neki korisnički nalog zbog forward-ovanja portova za p2p?

Znaci onaj ko ima user i pass ovog rutera moze pokoriti ceo svet ??? Hmmm moracu da zamenim mog Pirellija za ovaj Tilgin HG1311 pod hitno ... :crash:

Znaci onaj ko ima user i pass ovog rutera moze pokoriti ceo svet ??? Hmmm moracu da zamenim mog Pirellija za ovaj Tilgin HG1311 pod hitno ... :crash:

ne samo da mozes pokoriti ceo svet, vec ako dovoljno brzo menjas parametre, mozes i sam sebe da zoves na fiksni hahaha :d

Koja je maksimalna brzina ovog wifi rutera?

Vrh Dno