Meni ADSL ne radi već 10 dana! Počelo je u subotu 11.4. Radi komunikacija računar/modem (preko LAN-a), ali na dalje ništa - ne svetli LINK lampica na modemu, a kada se zakačim na admin panel modema vidim da stoji u Startup/Handshake. Probao sam i bez ADSL filtera, nije bilo nikakve razlike. Ok, nešto je crklo, ili kod njih u centrali ili kod mene u modemu. Support će to da reši.
Za početak support ne radi subotom uveče i nedeljom! Nema veze, sačekam nekako ponedeljak. Zovem sa posle - ne može ništa da se uradi tako, moram da budem pored modema. Konačno po podne zovem support od kuće, provede me riba kroz par konfiguracija i pingova, i naravno ne otkrije se ništa što nisam mogao i sam da im kažem ujutro. Nema veze, biće sređeno u roku od 24 časa, najkasnije 48. Od tada je prošlo više od nedelju dana, skoro svaki dan ih zovem, danas sam i mail napisao, i još niko ništa nije preduzeo. U međuvremenu je bilo i "ako hoćete da se žalite dođite lično u korisnički servis" i zalupljavanje slušalice od strane support zaposlenog?!
I još sam uzeo ADSL kod Telekoma baš zato što sam hteo da izbegnem posrednika. Možda je to bila greška? Možda neki drugi provajder zna ljude na višem položaju pa može efikasnije da ih pritisne nego što ja mogu.