dejan87
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 160
Ja još nisam negde video linije sa IPTV-em da su bile na Fast data path-u...
Kod mene je fast profil sa dva iptv uredjaja (superbox) ali zvao sam ih da mi prebace sa interleaved.
Ja još nisam negde video linije sa IPTV-em da su bile na Fast data path-u...
A koja brzina ti je podesena u ruteru?
...
VDSL2 framing
Bearer 0
MSGc: 19 87
B: 239 62
M: 1 1
T: 64 18
R: 0 16
S: 0.1671 0.9697
L: 11492 660
D: 1 1 <===========
I: 240 80
N: 240 80
...
Ne mogu, nazalost.Sve VDSL brzine mogu biti preko Fast profila...
Postoji profil 66mbit ali nema fast za taj profil, to je problem ali tebi je problem jer ti tu brzinu i ne mozes da ostvaris, pa ti je onda ovo naj solucija.![]()
Imaju fast profile za 51k i 101k ali posto moja linija ne moze da izvuce 101k stavili su 51k tako da gubim na brzini zbog dva iptv uredjaja ali bolje nesto manja brzina nego veci ping, bar meni tako vise odgovara.
Ne mogu, nazalost.
Postoji profil 66mbit ali nema fast za taj profil, to je problem ali tebi je problem jer ti tu brzinu i ne mozes da ostvaris, pa ti je onda ovo naj solucija.
![]()
Ovako je bilo kad sam uveo superbox pa sam trazio da me prebace na fast zbog pinga.
Ima li neko VDSL ko igra preko LagAbuse DotA-u? Koliki ping imate i kakav osecaj odziva imate?
Vidi ja koristim kablovsku Radijus Vektor, nisam nikad koristio vdsl2 ali sam jedno kratko vreme radio u Telekom Srbija pa "slucajno" znam neke stvari i za tu brzinu ne postoji fast profil, naprosto tako je programirano i NE moze se menjati.Na svakoj brzini koja je komercijalno dostupna, nisam mislio da moram da crtam... I 66k profil može biti fast, sto iz mts to ne stavljaju kad već izlaze u susret korisnicima superboxa sa dva stb kojima ping nije bitan a brzina jeste je već pitanje za Mts, verovatno jer je takvih korisnika taman za jednu zgradu a od te zgrade ping je bitan za možda dva stana...
Kao sto napisah poenta mog posta je bila da i ljudi koji hoće 20 ili ne mogu zbog tehnickih mogucnosti na neki od brzih dostupnih paketa, znaju da mogu biti na fast profilu...
sve brzine ne paketi interneta zato sam se javio da te ispravim jer ce ljudi pomisliti da nesto moze a kad budu zvali kolege koje rade na dslam-u ovi ce im reci da ne moze fast za tu brzinu koju sam spomenuo za sve ostale ima fast profil ali sve ro i zavisi u kakvom je stanju parica i daljina ali da ne idem dalje u sirinu jer nije ni tema.Sve VDSL brzine mogu biti preko Fast profila...
Ima li neko VDSL ko igra preko LagAbuse DotA-u? Koliki ping imate i kakav osecaj odziva imate?
@alfaunits
skini ovaj fajl, raspakuj u poseban folder i pokreni !start.bat.
otvori output.txt fajl i potraži liniju koja počinje sa "D:" (Depth of Interleaving)
Toliko ocigledno da sam i ja shvatio odavnoOpet dule... hehe
Hvala, pise da je 1, znaci da jesam na FastIskreno, na ADSLu je def. bio bolji odziv na LA botu. A i vidim da drugi mogu da reaguju mnogo brze nego sto se meni komande pokrenu.
Evo ja danas uzeh opremu(HG630 samo imali u poslovnici). Fast channel, ping 7ms. Da li bi mogla linija da izgura 50mbit? Nisu mi dali vise od 20.
Pogledajte prilog 195592
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari