Па ти си први навео цену, ја сам само написао да се не слажем да је 50/2 најстабилнији и најпоузданији
Mmmm, jos nisam video da se IKO zalio na VDSL, bilo koji, a ima nas ga dosta.
Sa druge strane, vidim zalbe na SBB!
ти си поменуо цене а ја сам додао само оно што иде уз пакет. Ни ти ниси написао да је 50/2 1.899 плус 659 ... ако ћеш тако.
Ako je tako, izvinjavam se, ZA TAJ DEO
Да ли СББ може да дуплира немам појма, може и да спусти цене
Nema sanse

SBB nijednom do sada nije spustio cene, samo je povecao brzine. Telekom, sa druge strane, JESTE spustio cene, kroz akcije.
али је овде у питању чињеница да Телеком даје 50/2 по неким екстра промотивним ценама, да постоји и промо нет цена од 3.699 а да је редовна цена интернета 50/2 тачно 5.999 динара. Цене код СББ-а су фиксне, редовне, важе за све без посебних промоција које трају док их не укину.
Ne zezaj.... te cene kod SBBa nisu fixne, i bez promocija, vec su uz ugovor! Pomenuo si cenu od 5.999 za 50/2, a to je cena bez ikakvog ugovora - kod SBB za tu cenu nemas takav net bez ugovora, sada mora postpaid ugovor.
Ако се већ пореди понуда, може МегаБокс да буде сасвим добра понуда и прилично упоредива са СББ пакетима, сам интернет баш и није.
Kome ne radi ADSL, ili je daleko od centrale, ne moze se porediti - jer verovatno SBB tamo nema nikakvu infrastrukturu! Toliko o tome kakav je SBB.
A tamo gde SBB ima infrastrukturu, obicno je i ADSL/VDSL odlican, i reci ne moze da se poredi ponuda interneta moze, ako izmenimo celo znacenje reci srpskog jezika iz te recenice
Ja znam da je meni ADSL radio 100%, znaci nijedan jedini zastoj kako sam ga imao (ne racunam sto su mi dali pogresan spliter, pa brzina nije bila punih 16Mbps u ono vreme jedino). To znaci da svima radi? Ne.
Tebi radi super taj SBB net? Pogledaj malo cesce zalbe ljudi, videces da im SBB vec ne radi uvek kako treba. Evo, meni izmedju ostalog, imao sam vise zalbi na SBB net, koji je obicno radio super, ali kad je zezao za igrice, to je trajalao, a NISTA nisu ozbiljno radili mesec dana! TO fali SBB netu!
Kad su moji zvali podrsku za ADSL (Nis, Palilula, iznad Kole Rasic, pa ces shvatiti sigurno koji je kraj u pitanju..), u NEDELJU su dosli! SBB call centar je samo "ubelezio reklamaciju" i subotom!
Mrsh bre...!

(mislim na SjBB

)
P.S. Kad je TS ono dao 50% popusta na ADSL, bio je mnogo jeftiniji od SBBa, i uzeo sam ADSL... ali iskreno sam cvikao da cu imati probleme i da ih nece resavati