Šta je novo?

Telekom Srbija VDSL (FAQ 1. post)

Kazi bolje lokacije precizno da ne lupamo glavu :D

Citam postove coveka zadnjih nekoliko strana, ocigledno mu ovo nije posao, i ne razume se - nemoj da mu komplikujes stvari ;)

Izvini, a kakav je taj drugi WiFi kad je ovaj što koristiš normalan? Jesi razumeo pitanje, ostao sam sad u čudu, mislim na Wireless provajdera da li emituje neko SSID, znači sa mobilnim telefonom proveriš šta je dostupno od mreža ili uređajem koji koristiš.

PS. Nisam mislio na mobilnog operatera :D

ja sam mislio na kucne wifi mislis...pa nema u blizni da ga mobilni prepoznaje...ili ja ne umem da nadjem,bice da ne umem :D

3Mbps najveci upload - sta je tu nesto posebno?

3Mbps najveci upload - sta je tu nesto posebno?

Ja neznam što se pronađe, ako ti nije odgovarao odgovor ili imaš nešto protiv ti onda lepo zakupi direktan link od bilo kog provajdera pa uživaj u upload-u od 100mbps ili koliko ti već treba, pomogneš sa informacijom odmah se nađu dežurni "kritičari", pa nisam ja vlasnik i direktor pomenute kompanije, nisam ja kreirao pa da znam šta je tu posebno, kome ne odgovara neka traži idealno rešenje, a ne samo da kuka na sve što se ponudi.

Imaš kontakt na sajtu pa njima direktno postavi ovo pitanje "Šta je to kod Vas posebno".

Upravu su oni koji kažu da ponude 100/100mbps uvek će nekom smetati, nikom ne možeš da ugodiš, uvek malo ali uvek...

Poslednja izmena:
Ne, ali 3mbps moze danas da se dobije ipak. Mislio sam da mozda ima nesto sto sam prevideo.

cekam taj sbb upload boost,ili tako neki fazon ako bude mogao,ili valjda ce optiku uvesti u bulevaru...

Nadji nesto bez ugovora, jer ove godine ce verovatno i pokriti taj deo VDSL-om.
Da ne bude posle da si 3 meseca ranije potpisao :)

Apsolutno podrzavam, mozda i za par meseci bude druga situacija.
Bez da se nesto hvalim (nisam S(L)oboslikar) ali u mom kraju grada za otpr. 2000 din mesecno mogu da biram izmedju Radijus Vektora (2mbps upload), Targo telekoma (16Mbps upload, doduse samo teoretski posto oni nikoga vise ne prikljucuju), Beogrida (24MBPs upload). Cak sam dobio obavestenje da mogu da uzmem VDSL (50/2) za 1900 din, sa boost-om znaci 50/10 za 2400 din. Sad sam u dilemi sta je bolje 24/24 ili 50/10 za skoro iste pare, a do pre godinu dana sam prakticno mogao maksimalno 1Mbps upload da imam?
U svakom slucaju, gradnja isturenih stepena na telefonskim linijama nije nesto preskupo, samo je pitanje kojom dinamikom ce se to raditi.

Poslednja izmena:
3335675268.png

Stigao i kod mene VDSL, predao zahtev u petak (poslovnica na spensu) i danas preuzeo opremu.

Lab uzmi sta je stabilnije u tvom krajy;)

Da li je neko u KG koristio ovo i d ali je uopšte tehnički izvodljivo

necu da produzujem sa sbbom cekam da se prosiri,kako da znam,da ih zovem jednom mesecno da proveravam za vdsl ili ?

To me sve podseća na onaj stari vic kad nazoveš nekoga telefonom i predstaviš se da si iz telekoma i da otklanjaš smetnje na vezama tražeći od ljudi da izmere dužinu telefonskog kabla od svog telefona a onda kad je oni izmire da ga lepo nabiju odpozadi u svoju guzixxxxx.:laugh:

Cao Ljudi bio sam na telekom portalu posto imam 2 broja telefona u kuci, na jednom je ADSL, za taj broj koji nema ADSL kada sam sve popunio dobio sam odg da nemam tehnicke mogucnosti.

Ja bi rekao da je centrala oko 1 km od kuce. Da li mi se ispati da ih cimam?

U slucaju da bude moglo, da li mogu preko broja telefona na koji vec koristim ADSL da uzemem VDSL? Da pokusam da ih ubedim da bude na broju na kom je vec ADSL. Ili je samo moguce na broju koji nema ADSL prikljucak?

Ovo su mi rezultati sa SpeedGiude.net

Prilozi

• speed.PNG
    speed.PNG
    7.6 KB · Pregleda: 174
Poslednja izmena:
auu zavidim vam :/

A za sta tebi treba upload konkretno kad ti je to toliko hitno? Ako zbog torrenta trcis za nekim uploadom zakupi seedbox i uzivaj.

Delujes mi kao neko mladji ( zbog nicka i po pisanju u ovoj temi).

zbog streamovanja na twitchu ,a takav sam ja za sve stvari u zivotu,kad nesto zapnem ***...tvrdoglav (dupli ovan) :)

Nazad
Vrh Dno