Invoker
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2016
- Poena
- 55
Bilo je kod mene i 0ms, 1ms, 2ms, 3ms, sad je 4ms na kablu na wifi-ju 5ms.2msOvi bas poboljsavaju net. Kod mene je ping sada 3ms ka MTSu.
Zbog cega? Da sve baguje, dobio be sasavu sliku, a ne nesto offImam nalog na speedtest.net pa pogledam u history i vidim kad sam imao najmanj/najveci ping sa sve SS i datumom kada je napravljen spped test.
E sad ako ti kazes da je bug sa st-om, okay, ja ne mislim ali to je moje misljenje kao sto je i ono tvoje, postujem.
A brzina tada kada je bilo 0ms tacna 50/2 valjda bi bagovalo sve onda ne samo ping, valjda.
Mislis da je realno da, bez optike od a do sh, imas 0ms ping od tebe, preko Telekoma do VIP-a? Jel' ti se to ponavlja stalno ili ?Evo kako je to bilo pre godinu dana.![]()
Nije realno naravno.Zbog cega? Da sve baguje, dobio be sasavu sliku, a ne nesto off
Mislis da je realno da, bez optike od a do sh, imas 0ms ping od tebe, preko Telekoma do VIP-a? Jel' ti se to ponavlja stalno ili ?
Isteko mi jos skoro dva meseca ali ja placam stizu racuniAko ti je istekao ugovor onda mozes u bilo kom trenutku da vratis opremu...
Sent from my Note 8
Sa ovim vrucinama smanjio mi se upload na 2,6
Dok je bila "hladovina" drzao se okruglo na 4
Pojma nemam sta da radim,ako zovem ove telekonje mozda mi smanje brzinu
Zanimljivo da cim zahladi malo-pocne kisa upload rate se poveca
Pogledajte prilog 252619
Na kolikoj si udaljenosti od isturenog stepena ili centrale ako imas taj podatak?
Jel imao neko situaciju da mu nisu dozvolili veci paket (npr. NET 20) uz IPTV, ali da je bez IPTV uspeo da dobije? Planiram da prelazim na Total TV pa nešto kalkulišem..
I kod mene na Dorcolu, ista situacija za VDSL. Nisam gledao koja mreza ima kakav signal, jer sam vec pogasio SIMove.Noćas se desila jedna zanimljiva stvar na Miljakovcu 1. Naime vdsl konekcija je bila normalno uspostavljena ali pristupa netu nije bilo. Jutros sve radi ok, konekcija se nije prekidala a problem je izgleda bio malo veći. U tom trenutku je bilo samo 2G signala mts-a na mobilnom, 3G i 4G nisu imali signal. Ovo je prvi put da vidim ovako nešto da ima konekcije ali ne i pristupa netu
Pogledajte prilog 252643 Pogledajte prilog 252644
I kod mene na Dorcolu, ista situacija za VDSL. Nisam gledao koja mreza ima kakav signal, jer sam vec pogasio SIMove.
Zasto ti pise Telenor SRB mreza, emergency calls only, ako je MTS kartica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari