Jel ti to u neku ruku malo i da nam se pohvalis!?:wave:
A ne, tu sam veoma oprezan, imao sam loša iskustva sa drugim provajderima gde je na početku sve fino radilo, a kasnije počelo da se raspada.:wave:
Jel ti to u neku ruku malo i da nam se pohvalis!?:wave:
Naravno i ja se salim malo jer linija ti je super koliko vidim iz modema, moze da izvuce i do 140 Mb/s!
A ne, tu sam veoma oprezan, imao sam loša iskustva sa drugim provajderima gde je na početku sve fino radilo, a kasnije počelo da se raspada.:wave:
Ranije su bile različite cene paketa sa i bez UO.
Sada je cena ista, tj. na zvaničnom sajtu ne postoji cena od 1999 rsd. Sada UO donosi 5 meseci cenu od 1 din {za NET 50), što realno menja ukupan iznos na 24 meseca ali tehnički ne menja mesečnu cenu.
A kako da znam da li imam javnu IP ili sam na NAT-u?Koje su sanse da uz molbu prebace nekog na javnu dinamicku IP adresu ako mu zapadne CG NAT?
A kako da znam da li imam javnu IP ili sam na NAT-u?
93.87.10x.xx,jel to ok ili...?Pogledaj u podesavanjima rutera koju IP adresu dobija ruter. Ako je adresa tipa 100.64.0.0/10 (opseg 100.64.0.0 - 100.127.255.255), onda je CG NAT.
93.87.10x.xx,jel to ok ili...?
Meni stoji None za Channeltype, kazu prebacili me na Fast, a ping i dalje los![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari