Šta je novo?

Telekom SpeedUp pitanje

Ostala mi je od sinoc brzina od 4mbps... da sam aktivirao uslugu i 4 puta... al sam siguran da sam izgleda 3 puta... trebalo je da mi prebace na 2mbps do sada,proslo je 18 sati... zvao sam korisnicki centar 0800100100 i covek mi rece da je u pitanju promenjen port, aktivacija usluge na sajtu istekla i da nisam ostecen hehehe... platicu samo onoliko koliko sam puta aktivirao uslugu... Adsl je pusten pre tri dana u selu... heheheh

Nisi trebao zvati, meni je zaglavljeno u većoj brzini već odavno :D

Mene danas iz cista mira "raskacili" sa speed up-a,jel se jos nekom desilo mozda.Paket 1,sinhronizovao se ruter nazad na 1024.Zaveden sam kod korisnickog centra kao neka greshka,lol,i cude se kako uopshte imam internet,jer sam greshka........lol

Poslednja izmena:
Ukida se svima 1.jula tako da nema sta da se sekiras...imacemo svi "default" brzine ;)

a dobro 1 jula,sad je 6 maj,nego,baja iz korisnickog servisa mi kaze aktiviraj ponovo na sajtu,ja odem da aktiviram,kad ono nece :) ,tj kaze uspesno si aktivirao,medjutim nista,a ako se ukida mogli su bar da se obaveste,pa da znaju sta da mi kazu,a ne ovako.....

Poslednja izmena:
Malopre su mi smanjili brzinu na 2mbps... hehehe... ali u modemu mi i dalje stoji 4mbps... al se brzina poboljsala, sad je pravih 2mbps...

I meni isto smanjili na 2Mbs, sad kada sam ustao vidim da je smanjeno, bilo je super ovih 7 dana sa 4Mbs, igram igrice, pici download na 2Mbs, surf.

Mora da ti u modemu stoji 4Mbs jer je port konfigurisan na tu brzinu a oni su adsl speedUP skriptom ogranicili na 2.

Sad ako budu ukinuli SpeedUP u julu, kao sto su pricali i umesto dosadasnjim 1000kb/s budem imao samo 750-850kb/s, bice dovindzenja telekome. Sva sreca, pa nisam vise pod ugovorom.:mad:

ja i dalje nikako nemogu da aktiviram opet speed up,i dalje sam "raskacen",a sutra ima da smaram korisnicki :)

Sad ako budu ukinuli SpeedUP u julu, kao sto su pricali i umesto dosadasnjim 1000kb/s budem imao samo 750-850kb/s, bice dovindzenja telekome. Sva sreca, pa nisam vise pod ugovorom.:mad:
A gde ćeš? Jedino SBB mada on ti je već sad i ako imaš speedup bolji.

A gde ćeš? Jedino SBB mada on ti je već sad i ako imaš speedup bolji.

Pa da. Idem na kablovski kod sbb-a, ali se jos uvek raspitujem kako funkcionise u Valjevu. Posto se ponasaju kao da su sasvim druga firma. Pre su i druge(jace)cene bile neta.
U ponedeljak dolaze kod mene da mi donesu modem i sve sto je potrebno. A isti Prekidam i kod telekoma.

Podneo zahtev sinoc, i dalje sam na 4mbita:smoke:
To mu dodje 30 sati....nadam se da cu ostati sto duze zaglavljen:d

Da li si na 4mbita kako kaze modem, ili si proveravao downloadom?

Downloadom, pici preko 400KB/s....kako se to u modemu gleda?

Evo ja sam sad aktivirao speedup uslugu i pise nesto interna greska bla bla bla, ja se vratim na back i kliknem na dugme ponovo i sada mi pise "Servis vec aktiviran, preostalo vreme 02:52:56". Ja startujem FlashGet i krene download, kad ono ista brzina, nista nije povecana. A mogu da potpisem da ce mi naplatiti. Korisnicki servis im ne radi danas naravno, jer ljudi nemaju problema sa internetom vikendom, kada su svi kod kuce i ne rade, i kada najvise koriste internet. Strasno.

Jos uvek sam u nekoj crnoj rupi sto se tice problema sa aktiviranjem speed up-a.Pogledajte ove nebuloze :)

A o vremenu koje je proteklo,da i ne govorim,evo malocas videh da sam prvi put 05.05.2009 prijavio ovaj problem.
Znaci servis se aktivira,meni ce najverovatnije da se naplati,a ja ga ne iskoristih :)
Sad kad stigne racun,sledi smaranje sa reklamacijom,zasto bih platio 500 dinara za neshto sto nisam iskoristio.A od 05.05 pa do danashnjeg dana,svaka dva tri dana sam zvao korisnicki servis i oni su mi rekli ajde gospodine kliknite sad probajte jel hoce da proradi.Znaci jedno 500 dinara garant :)
E necu da ima dam :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno