Šta je novo?

[Telekom] OPEN ADSL promocija

Nema nikakve doplate, dobijas ruter 520s na koriscenje uz ugovor od 12 meseci.
Bar je tako bilo u mom slucaju, mislim da sada svim novim korisnicima dele 520s zbog IPTV-a.

ne doplacuje se nista za navedeni ruter naime dobijas ga kao standardan paket opreme a za tih 18 nisam cuo,tj 12 meseci ti traje ugovor

@manastiriste bez oruzija sa njima izgleda nevredi:D

Dajem im fore do petka....a onda idem direktno kod one "gospodje" da "porazgovaramo"......bicu ljubazan i bez naoruzanja....Jedini je problem...sto im je uvek izgovor da oni nemaju informacija, sve zavisi od tehnicke podrske a ta tehnicka podrska kao da je sa marsa pa nisu u kontaktu....mislim sta reci....

Uzmi IKOM i čekaj Telekom. Kad dođe Telekom otkaži IKOM.

Sada sam citao Ugovor sa IKOM-om. Ugovor te veze za 12 meseci. Za prevremeni raskig ugovora placa se mesecna nadoknada x preostali broj meseci do isteka ugovora. Oni imaju onaj od 1024/256 i to ti dodje oko 2200rsd, ukljucujuci i pretplatu od 550rsd za KTV. Ovaj Telekomov od 1024/128 mi totalno odovara, cekacu pa kada jave...Poguracu neke kontakte u Telekomu....Ne bih da za prikljucak dajem 1000rsd, da se vezem na 12m za IKOM, ionako ludim zbog samih kanala....probleme resavaju sa kasnjenjem....Sneg ni lopatom ne mogu da ocistim...

Nazad
Vrh Dno