Šta je novo?

[Telekom] OPEN ADSL promocija

IPTV nije samo ogranicen na telekomove korisnike kao ranije

Poslednja izmena:
Kakve ucenjivacke metode, i nacini samo da se izvuce jos vise para od naroda ccc
Meni je istekao ugovor od 12 meseci za adsl, ia je logicno da ako zelim da napravim novi ugovor, da se obavezem jos 12 meseci na Telekomov ADSL, da bi twerbalo da budem obuhvacen ovom promocijom(takodje i da dobijem novi modem/ruter), ali ne lezi vraze, ne bi ovo bila Srbija, da ono sto je logicno, po pravilu, nije moguce :)
Evo odgovora ma moj mail Telekomu

Поштовани,

кампања "Клик за 1 динар" се односи само на нове кориснике који поднесу захтев за услугу ADSL у периоду од 26.02. до 15.03.2009. године. Већ постојећи корисници нису обухваћени кампањом.

Користимо прилику да Вас обавестимо да у случају демонтирања услуге ADSL, остајете без порта, након чега се исти аутоматски додељује првом следећем кориснику по хронологији чекања, а Ваш захтев за услугу ADSL, поново евидентира и улази у нову процедуру, која се реализује по хронологији подношења захтева, сходно чему ризикујете да на позитивно решавање захтева чекате дуже од промотивне понуде и на тај начин изгубите повољности исте.

С поштовањем, Телеком Србија а.д.

http://www.telekom.rs/

I tako le po te ucene , da ne mozes ni da predjes, inace gubis port, pa se posle slikaj, ima namerno da te zavlace za port, jedno 6 meseci... I jel ima leka, izgleda da nema, dok opet neko ne popije batine ko 2000. :)

đubrad ....

Sto se tice privlacenja korisnika i trenutnih korisnika nije to samo kod nas tako niti je tako samo za internet...

btw. ja nemam net i dalje - glupo je i bilo za ocekivati da nesto zavrse u petak :p
A danas sam saznao da je jedan prelaz beotel->telekom adsl trajao 7 dana...

po pitanju migracije mislim da je verat najkorektniji
kada sam ja prelazio na telekom, prvo sam dobio mik, odradio citavu proceduru sa telekomom
potpisao ugovor, preuzeo ruter pa sam tek onda vratio veratu njihovu opremu a net je u medjuvremenu sasvim normalno sto i ima smisla jer sam ja platio citav taj mesec koriscenja kod njih
ispada u sustini da u isto vreme mogu biti aktivne adsl linije kod 2 provajdera, barem u vreme migracije e sad, sto su beotel i drugi uvredjene seka perse sto im korisnici beze to je druga stvar

Da li neki insider iz Telekoma ima info vezano za ISDN opremu? Pošto se ne javljaju nedelju dana, plašim se da nešto nije baš kako treba. Inače, ADSL signal je prisutan i dalje :smoke:

Da li neki insider iz Telekoma ima info vezano za ISDN opremu? Pošto se ne javljaju nedelju dana, plašim se da nešto nije baš kako treba. Inače, ADSL signal je prisutan i dalje :smoke:

Šta te konkretno interesuje za ISDN opremu, koliko ja znam modema ima a uvek gledaju da prodaju što više ISDN-a.

a moj komsija otisao danas u telekom da se prijavi,i dobio odgovor da nema slobodnih portova.

Ništa, sve sređeno, uzeo sam danas ruter. Samo što sam morao da insistiram lično, niko me nije zvao 6 dana.

Evo uzeo i ja malopre (zvali me u 8 ujutro :p). Napomenuli su mi da imam 3 meseca za 1din ;)

Jel moze neko ko je potpisao ugovor da kaze jel se potpisuje na odredjeno ili neodredjeno vreme, drugim recima mogu li ja da raskinem recimo ugovor posle 5 meseci (nisam bas stipsa da raskidam posle 3 :) )

Ugovor je na 12 meseci. Možeš da raskineš, ali plaćaš preostale pretplate u tom slučaju.

Jel moze neko ko je potpisao ugovor da kaze jel se potpisuje na odredjeno ili neodredjeno vreme, drugim recima mogu li ja da raskinem recimo ugovor posle 5 meseci (nisam bas stipsa da raskidam posle 3 :) )

placas "penale" ako raskines ugovor pre 12 meseci e sad mislim da se radi o cifri oko 2000+7000(ili 5000)dinara a verovatno oni dodaju i neke takse i ko zna sta jos,a da nepricam koliko bi te *****avali sa portom ubuduce

Mislim da se placa penal (za raskid ugovora pre isteka 12 meseci) u visini od 5000 din. + PDV sto iznosi 5900 din. + vracanje opreme.

Koji je user i pass za ovog Havajca sa akcije?
Na prethodnom (Thomson) mi je bio user=pass="user za konekciju", a neće ni admin/admin...

Moram da priznam da nisam baš detaljno pročešljao one knjižice/disk :) :smash:

Iskoristio sam i ja ovu ponudu, prelazak sa Beocitya na Telekom je trajao JEDAN dan! Neverovatno! Za sada sve radi perfektno, prezadovoljan sam!

Poslednja izmena:
e pa eto, drago mi je da su ljudi iskoristili ovu promociju
ima jos par sati (ili dan i par sati) pa ko nije neka pozuri
em se ustede pare em se dobije wifi ruter za dz sto NIJEDAN drigi ISP ne nudi

Poslednja izmena:
Koji je user i pass za ovog Havajca sa akcije?
Na prethodnom (Thomson) mi je bio user=pass="user za konekciju", a neće ni admin/admin...

Moram da priznam da nisam baš detaljno pročešljao one knjižice/disk :) :smash:

telekom/telekom kod mene.

svuda je telekom/telekom ali onda su ograničene neke opcije. Sa admin/ztonpk dobijaš sve opcije.

Kod mene je mnogo hijeroglifnih znakova @ huwei.nešto, a pass je telekom i još nešto.

Našao sam papir sa tim, ali još nisam probao, jer nisam bio u blizini rutera.

admin/ztonpk jos uvek radi ja sam juce cackao malo

Za router: user/pass je telekom/telekom za usera koji moze samo da gleda, admin/ztonpk za admina (naravno default)

A taj [email protected] i pass sa papira su user/pass za konekciju...

hmm kako spreciti ovo cudo da pravi email link

Poslednja izmena:
Ljudi, potreban savet, ja vec skoro 3 nedelje cekam, cekam, cekam.....odgovor....Naime, podneo sam zahtev u njihovoj poslovnici na Obilicevom vencu,ona gospodja mi je tada rekla da centrala na Karaburmi podrzava usluge ADSL i da ce me kontaktirati za dva do tri dana....Proslo je skoro 3 nedelje, prodje i ovaj 15. mart...nadam se da i dalje imam prava na ovu akciju s obzirom da sam zahtev podneo u vreme trajanja akcije....Da li ima nekog sa Karaburme ko koristi usluge Telekomovog ADSL i koliko se dugo ceka na realizaciju? Da li ima vajde ukoliko bih zvao korisnicki servis ili da odem direktno u poslovnicu....Nenad :sceptic:

Hvala, Sasa...ici cu danas posle posla.....jel sam zvao dva puta ali nikako da ih dobijem, svi zauzeti....:)

ponesi i pusku sa sobom kako bi bio siguran da ce te saslusati :D

Evo ishoda moje posete......odem ja u subotu u njihov KS na Terazijama.....kaze onaj cika...sada cemo da proverimo....A ha....kaze on....vas zahtev je na cekanju....najverovatnije nema slobodnih portova ali bice uskoro....Pitam ja, a kada je to uskoro.....obavestice vas kolege, ja u ovom trenutku ne znam...kaze mi onaj cika.... Skapirao sam da moze da se cekam i godinu dana, kada sam pitao druga sa Karaburme....ne znam da li da podnosim zahtev kod nekog drugog provajdera, mada svi oni zavise od Telekoma, ako sam najbolje razumeo....Da li vredi cekati, ili da podnesem zahtev za kablovski IKOM, jer vec imam njihovu kablovsku, ali mi dodje na oko 1650 rsd mesecno, sto mi je skuplje od telekoma.....Imate li koji savet....ja pusku nemam....

Planiram da uzmem Telekomov ADSL paket 1024/128 i ruter huawei 520 s pa me zanima sledece:
Ranije je na Telekomovom sajtu pisalo da ko zeli da uzme ruter sa mogucnoscu WI-fi povezivanja, mora da sklopi ugovor na najmanje 18 meseci i da doplati za ruter 2 000 din.
Medjutim, tog obavestenja vise nema , pa molim one koji su skoro uzeli ovaj ruter kod Telekoma da nas obaveste da li se i dalje doplacuje za ovaj ruter ili ne.
Hvala i pozdrav

Nazad
Vrh Dno