Šta je novo?

[Telekom] OPEN ADSL promocija

Heinz

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
825
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i3-13100F
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
RAM
Kingston 32GB DDR4 3600MHz
GPU
ASUS DUAL GTX 1060 OC
Storage
Samsung 990 Pro 1 TB
Zvuk
Fiio K5 Pro ESS + HD 58x
PSU
CM G550M
Kućište
Fractal Design Define R5
Monitor
LG 27GR83Q-B
Miš & tastatura
Logi M330 & HyperX Alloy Core RGB
Mobilni telefon
Samsung S23 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 5
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
http://www.telekom.nadlanu.com/isp/default.aspx?ac=snews&ui=32851

U okviru nove OPEN ADSL promocije, Telekom Srbija je pripremio lepo iznenađenje za buduće korisnike ove usluge. Svi korisnici, koji se tokom trajanja promocije, u periodu od 26. februara do 15. marta 2009, prijave za OPEN ADSL uslugu stiču pravo da sklope ugovor pod posebno povoljnim uslovima.

Za sve korisnike koji do 15. marta iskoriste prednosti OPEN ADSL promocije cena zasnivanja pretplatničkog odnosa biće 1 dinar. Pored toga, ovi korisnici će, tokom prva tri meseca ugovornog perioda, plaćati mesečnu pretplatu od po 1 dinar. Promocija važi za sve CLICK pakete u ponudi Telekoma Srbija.

Zahtev za realizaciju odabranog OPEN ADSL paketa korisnici mogu podneti na 9813 i 064/789, putem našeg sajta ili dolaskom u najbliži korisnički servis.

* Sve cene su prikazane bez PDV-a

Lepa prilika za prebeg :)

Sve je ovo lepo. Ali u Paraćinu se prosečno čeka po tri meseca na priključak. Tako da nema efekta ovo za 1 dinar, jer dok dobiješ priključak to više ne važi, pa počinješ da plaćaš punu cenu.

:wave:

A ja sam dobio u ponedeljak odnosno 23 februara da li to i za mene vazi da cu imati za 1 dinar da placam 3 meseca naredna????? A da na ugovoru mi pise da cu kroz mesecnu pretplatu platiti za sklapanje ugovora 2 dinara sa pdv-om!!! Znaci li to da cu placati naredna 3 meseca 1 dinar za koriscenje neta???

Poslednja izmena:
Mislim da ne znaci. Yebi ga, zezno si se, trebao si da se informises pa da znas da Telekom svakih par meseci pravi ovakve akcije.

Poslednja izmena:
Svi korisnici, koji se tokom trajanja promocije, u periodu od 26. februara do 15. marta 2009, prijave za OPEN ADSL uslugu stiču pravo da sklope ugovor pod posebno povoljnim uslovima.
Iz vesti se vidi da promocija ne važi ni za one koji nisu potpisali ugovor ali su se prijavili za ADSL.

Sve je ovo lepo. Ali u Paraćinu se prosečno čeka po tri meseca na priključak. Tako da nema efekta ovo za 1 dinar, jer dok dobiješ priključak to više ne važi, pa počinješ da plaćaš punu cenu.

ajde malo pazljivije citaj obavestenja
lepo se vidi da se telekom ovog puta nije ogranicio na to da ljudi dobijaju konkretno 3 meseca free i da su ti meseci bas mart, april, maj, ili jun
vec su lepo rekli da ako se prijavis od 26.2.-15.3. dobijas ta 3 free meseca kad god da ti nameste adsl odn. kad god se on realizuje i ugovor potpise

ovde je prosek 3 dana :D

ajde malo pazljivije citaj obavestenja
lepo se vidi da se telekom ovog puta nije ogranicio na to da ljudi dobijaju konkretno 3 meseca free i da su ti meseci bas mart, april, maj, ili jun
vec su lepo rekli da ako se prijavis od 26.2.-15.3. dobijas ta 3 free meseca kad god da ti nameste adsl odn. kad god se on realizuje i ugovor potpise

Imaš pravo. Poučen prethodnim iskustvom, kada smo platili za onih dva meseca, koje smo trebali da dobijemo đzabe, jer smo čekali ta dva meseca, nisam obratio pažnju da se ne odnosi na određen broj meseci već kreće od realizacije ugovora.
Pozdrav.

jel se zna koji se ruter dobija? posto imam 2 kompa u stanu,jedan je wifi jel se moze urgirati neki wifi ruter!?

Mislim da sam negde video da se za wifi ruter doplacuje 1500 din.

majke im ga lopovske :(

kakav je postupak za prelazak sa Beotela na Telekom?

raskinem ugovor, dobijem migracioni kod, trcim u telekom i nadam se da ce sve da proradi za nekoliko dana ? :whip:

I ja sam prekjuce hteo da se prebacim sa mog provajdera na telekom ali kad sam im zatrazio migracioni kod pozvali su me i ponudili ne mali popust tako da kad saberem-oduzmem ostao sam kod postojeceg. Inace zadovoljan sam kvalitetom usluge i nisam onda hteo da menjam provajdera a i daju odlican router. Onaj ko prvi put uzima mozda mu se i isplati ova promocija kod telekoma a onaj ko vec ima postojeci nek dobro razmisli.Ne moj da posle kudi telekom ovde na forumu sto mu je ocajna teh. podrska , sto mu se gusi protok povremeno i slicno...

I ja sam prekjuce hteo da se prebacim sa mog provajdera na telekom ali kad sam im zatrazio migracioni kod pozvali su me i ponudili ne mali popust tako da kad saberem-oduzmem ostao sam kod postojeceg. Inace zadovoljan sam kvalitetom usluge i nisam onda hteo da menjam provajdera a i daju odlican router. Onaj ko prvi put uzima mozda mu se i isplati ova promocija kod telekoma a onaj ko vec ima postojeci nek dobro razmisli.Ne moj da posle kudi telekom ovde na forumu sto mu je ocajna teh. podrska , sto mu se gusi protok povremeno i slicno...

Koji je provajder u pitanju?

kakav je postupak za prelazak sa Beotela na Telekom?

raskinem ugovor, dobijem migracioni kod, trcim u telekom i nadam se da ce sve da proradi za nekoliko dana ? :whip:

Spakuješ svu opremu koju si dobio od Beotela (spliter, kablić, modem/ruter...) tražiš MIK i raskineš ugovor (pitaju te zašto raskidaš, kažeš IPTV npr. :)), razdužiš se, potpišeš 2 papira (raskid i MIK).
MIK važi mesec dana. U Telekomu pokažeš MIK, izabereš [email protected] :) i čekaš. Kao ja sada. Rok je 15 dana, kaže ženska da je u praksi to 2-3 dana. Videćemo da li je tako.

jes dobio user i pass da mozes da koristis svoj ruter na telekomu ?

Nameravam isti potez. Nego zasto im ne reci da je razlog sto net ne radi?

Jel sve "poslovnice" telekoma prihvataju MIK i dovoljno su stucne da ga upotrebe ili ima nekih koje treba izbegavati? :S

Spakuješ svu opremu koju si dobio od Beotela (spliter, kablić, modem/ruter...) tražiš MIK i raskineš ugovor (pitaju te zašto raskidaš, kažeš IPTV npr. :)), razdužiš se, potpišeš 2 papira (raskid i MIK).
MIK važi mesec dana. U Telekomu pokažeš MIK, izabereš [email protected] :) i čekaš. Kao ja sada. Rok je 15 dana, kaže ženska da je u praksi to 2-3 dana. Videćemo da li je tako.

Nisam potpisao ugovor, samo sam podneo zahtev. User/pass se dobije sa ugovorom. Tako kažu.

jel to znaci da moras 2x u poslovnicu da ides ? :)

ili zahtev podneses preko neta, pa onda samo odes po ruter i da potpises ugovor?

Ja sam, doduse jos odavno, sve preko neta uradio, prilozio MIK, samo sam pozvao KS da proverim da li je prijava "prosla".
Posle 2-3 dana sam dobio poziv da dodjem po ruter.

ok. evo iskustva od danas:
otisao u beotel, poneo (doplaceni) router, spliter, telefonski kablic (zaboravio da je dosao i mrezni pa sam ga kupio za 250 din :S), dva potpisa i papir sa MIK-om je moj.
Otisao pravu telekom u maksima gorkog: ne radimo mi sa adsl-om :/ ok.
Odem do bulevara, kazem devojcici hocu adsl imam MIK. Ona kaze ok. klik klik ali necu moci da pustim zahtev jer Vam je port jos uvek zauzet. D'OH - tome sluzi MIK. Aha.. da pitamo koleginicu. Koleginica kaze doji 'vamo. Klik klik (evo ovo treba da stikliras i ovde upises MIK - objasnjava devojcici). Ok. Bice verovatno sutra, dodjite po opremu.
Videcemo kad ce biti gotovo.. :)

p.s. Pitam za promociju - da da vazi, al prilikom pitanja koju brzinu hocu, napominje mi da mozda nece biti moguce smanjiti brzinu ako se uzme prilikom promocije - tako da ko je planirao da uzima vise nego sto planira da placa neka se pazi ;)

a jel su ti odmah ukinuli adsl u beotelu kada si raskinuo ugovor ? odnosno da li mogu da koristim beotel tih par dana izmedju raskida ugovora i potpisivanja sa telekomom

ne znam da li je odmah ukinut... procedura za dobijanje MIK-a ukljucuje vracanje modema a ja drugi modem nemam tako da ne znam sta se desava sa nalogom.
Iz istog razloga sam mislio da prvo predjem na verat preko njihove forme na sajtu koja nema polje za upisivanje MIKa (mislio sam da ce oni sve da srede ili sta vec) ali sam dobio info da isto mora da se ode u Verat sa MIKom na papiru.

Poslednja izmena:
tokom ranijih promocija korisnik je bio u mogucnosti da koristi tri meseca adsl za 1 dinar,i da pre isteka treceg meseca vrati opremu i ne potpise ugovor na 12 meseci,da li to vazi i sad tokom ove promocije.

tokom ranijih promocija korisnik je bio u mogucnosti da koristi tri meseca adsl za 1 dinar,i da pre isteka treceg meseca vrati opremu i ne potpise ugovor na 12 meseci,da li to vazi i sad tokom ove promocije.

dobro pitanje mada cisto sumnjam da moze tako ipak djavo(telekom) je to

Koji je provajder u pitanju?

EUnet je u pitanju, ne znam da li samo meni a sigurno ce i drugima da daju ako im kazu da su zainteresovani da predju kod drugog zbog nize cene odnosno promocije. Konkretno su mi dali 10% nize + 5% ako uplatim do deset dana od datuma sa fakture=15%. 15%*12 meseci=220*12=2640 din. na godinu dana + sam extra zadovoljan kvalitetom prijema. IPTV me ne interesuje dakle do daljnjeg ostajem kod EUnet-a.Bio sam kod telekoma od feb. 2007 do marta 2008 i nije lose radio ali sam otkazao zbog nekih privatnih stvari posle godinu dana. KOd EUnet-a sam od kraja avg 2008 samo zbog toga sto u Telekomu nisu letos imali rutere za ISDN liniju a meni se zurilo pa sam zato preso kod EUnet-a a i imaju mnogo ljubazniju i strucniju podrsku. Eto to je moje iskustvo.

da li se u paketu dobija i javna IP adresa?

zbog cega je tolika razlika u down i uploadu?

Nazad
Vrh Dno