Šta je novo?

Telekom internet problem

SSJ_5

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2006
Poena
319
E ovako imam problem sa netom kod telekoma. Npr, sporije uchitava neke stranice (i npr neke java i flesh aplikacije rade jako sporo), neke nece ni da otvori, ne mogu da se konektujem na skype niti preko msna da pricham preko mic-a, a o p2p i da ne pricham. Torrent protok je mrtav skoro 100%. Modem je HG520.

Poslednja izmena:
U pitanju je ADSL, problemi su pocheli otprlike pre 5-6 dana, kada su pocheli intenzivni radovi na Subotichkom Bulevaru u Novom Sadu (gde se ja nalazim), ne znam dal ima veze ...

Mislim da si sam sebi odgovorio na pitanje. :( Zovi podršku, piši mejlove, ne vredi drugačije.

Ma, bash kad sam ih zvao, bilo sve ok (nisam probavao torrent, ali je sve ostalo radilo normalno) i evo opet pochelo. Moracu ih zvati u ponedeljak, osim ako neko nema reshenje.

Poslednja izmena:
Za takve probleme ne moze niko da ti pomogne , osim podrske , moras da ih zoves smaras , jer ako je u pitanju brzina i slicno to je retko do tebe , ugflavnom je do provajdera , tako da zoves njih . cim krene nesto da mi se desava sa netom , ja prvo zovem njih pa onda ako nije do njih vidim da li je problem do mene . jer lakse je prvo njih nazvati nego sve ostalo :D

Nazad
Vrh Dno