Šta je novo?

Telekom ADSL Raskid ugovora

barakuda111

Cenjen
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poena
169
Pozdrav forumasi. Ako moze neko sa iskustvom da mi da informacije:

Koja je procedura za raskid ugovora? Moram li da idem na salter ili moze online?
Moram li ili nemoram da vratim modem/opremu?
Koliko vremena prolazi dok me neskinu sa platnog spiska?

Inace imam adsl od 2006 godine i sve obaveze su izmirene prema njima

Molim vas ako moze on topic, posto citao sam dosta tema i vec posle 2, 3 poruke krene off topic rasprava i nesaznas nista konkretno sta ti treba za raskid.

Hvala

Pozdrav forumasi. Ako moze neko sa iskustvom da mi da informacije:

Koja je procedura za raskid ugovora? Moram li da idem na salter ili moze online?
Moram li ili nemoram da vratim modem/opremu?
Koliko vremena prolazi dok me neskinu sa platnog spiska?

Inace imam adsl od 2006 godine i sve obaveze su izmirene prema njima

Molim vas ako moze on topic, posto citao sam dosta tema i vec posle 2, 3 poruke krene off topic rasprava i nesaznas nista konkretno sta ti treba za raskid.

Hvala

sto se tice samog raskida ugovora moras u poslovnicu telekoma otici, a sto se tice opreme mislim da ostaje tebi. jer u tom periodu se ako se nevaram placalo se nekih 5000 dinara za adsl i pisalo ti je u ugovoru da oprema posle isteka ugovorene obaveze ostaje tebi. pokusaj naci stari ugovor pa proveri.

sto se tice samog raskida ugovora moras u poslovnicu telekoma otici, a sto se tice opreme mislim da ostaje tebi. jer u tom periodu se ako se nevaram placalo se nekih 5000 dinara za adsl i pisalo ti je u ugovoru da oprema posle isteka ugovorene obaveze ostaje tebi. pokusaj naci stari ugovor pa proveri.

Ahh... ugovor je medju gomilom drugih papira i racuna, mrsko mi je da ga trazim a jos vise da ga citam i proucavam :D
Ako nista onda cu morati prelistati taj ugovor. Hvala na odgovoru :)

Ja sam ih pozvao telefonom, lepo se predstavio, rekao broj fiksnog telefona na kom se vodi adsl. Devojka mi je rekla sta treba da radim a to je da odem do poslovnice i potpisem raskid ugovora. Opremu nisam morao da vracam jer je bas kao sto rece covek uzeta onomad kad se placala. Sve reseno i u poslovnici za cirka par minuta.

Edit: Naravno u novom stanu pre podnosenja zahteva sam par dana cekao, al sam i to odradio relativno brzo.

Nazad
Vrh Dno