I meni sve lepo prodje (kad sam uneo sifru bez kose crte) i valjda ce me neko obavestiti da li moze ili ne moze... Ako ne cimacu ja njih...
Sto se tice agregacije: http://www.telekom.nadlanu.com/adsl/Podrska.aspx?ac=solo&br=2
Ja jesam preko one ankete i evo kakav sam odgovor dobio danas na novom web formularu "Korisnik već ima podnet zahtev za ovom uslugom."???vi koji ste se prijavljivali preko sajta to niste vec ucinili ranije ? ili ?
Jel moze da mi kaze neko ko je podnosio zahtev da li je potrebna licna karta vlasnika telefona za potpisivanje ugovora?
Meni juce u posti stize flajer sa ADSL-om ali nema nista od nekog ugovora ili necega, sto su moji roditelji dobili...
E ***, do pre par meseci nisam mogao ama bas nista, sad sam uveo kabl a evo dolazi ADSLsta da radim???
SBB uzima od Telekoma, a Verat ima svoj (wireless), kao i YUBC svoj (optika)SBB i Verat imaju svoje linkove, koliko ja znam?
Ja jesam preko one ankete i evo kakav sam odgovor dobio danas na novom web formularu "Korisnik već ima podnet zahtev za ovom uslugom."???
P.S. vec imam ADSL kod drugog provajdera pa mozda i to pravi zabunu
Isti slučaj! Samo ja nemam ADSL kod drugog provajdera, tako da to očigledno nema veze. Pretpostavljam da smo već evidentirani kao budući korisnici.
Vec je prilozen al evo jos jednomAjde nek neko "baci" link sa tim novim web formularom !
Vec je prilozen al evo jos jednom
http://www.telekom.nadlanu.com/adsl/prijava.aspx?ac=solo&br=1
na 9813 su mi rekli da ce zvati da uzmu podatke i kazu da nema veze sto vec imam adsl samo cu da otkazem kad mi oni jave, ali na email su mi poslali odgovor na moje pitanje
korisnik koji već ima instaliranu ADSL uslugu kod Internet provajdera ne može podnositi zahtev za aktiviranje usluge Telekomu dok ne raskine postojeći ugovor.
e sada da li to znaci da ipak prvo moram da otkazem adsl kod drugog provajdera, samo da bi se prijavio i ko zna koliko cekao bez neta?
pa znaci da ces sigurno ostati bez net-a neko vreme koliko to vec ne bih znao recie sada da li to znaci da ipak prvo moram da otkazem adsl kod drugog provajdera, samo da bi se prijavio i ko zna koliko cekao bez neta?
Meni stalno izlazi:
"Greška 14 u povezivanju sa bazom. Molimo pokušajte kasnije."
Prodjem onaj prvi deo sa unosom sifre korisnika i pronadje me u bazi, ali kada popunim ostala polja, dobijam ovo obavestenje.![]()
Pa ovako insistiraju da to radi vlasnik , cak u zadnje vreme ne moze niko sem vlasnika , bar u Cacku desavalo se da prijavljuju klinci , a da roditelji ne zele to da placaju !!!
PS: Nebitno da li si punoletan ili ne , ali ja sam zamolio gospodju sa saltera pozvala je moju kevu i sve je bilo u redu !
Zar nisu nove veratove cene nize od telekomovih (posle tromesecnog perioda)???danas sam se preko telefona prijavio jer preko sajta nije htelo posto vec koristim adsl i sada su me zvali da izaberem ime i sifru. Rekli su da ne otkazujem sadasnjeg provajdera dok me oni ne pozovu, onda se otkazuje provajder i oni te spajaju. Videcemo koliko treba vremena, pitali su koji je provajder, mada imaju tamo za svaki telefon pise, danas su znali da sam kod verata po broju telefona.
Zar nisu nove veratove cene nize od telekomovih (posle tromesecnog perioda)???
256/64
Zar nisu nove veratove cene nize od telekomovih (posle tromesecnog perioda)???
256/64
* sve cene su bez PDV-a pise na telekomovom sajtuNisu.
Verat - 1090 + pdv = 1286
telekom - 1208 (prva 3 meseca 1027).
Nije znacajna razlika, ali ako je tacno ovo za agregaciju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari