Turi ga u frizider![]()
Vaš PTT Net je pripremio novu ADSL Promo akciju:
Plaćajte ADSL po 30% nižoj ceni narednih 12 meseci!
Uslovi akcije:
Korisnici koji u periodu trajanja akcije zaključe Ugovor na 24 meseca, za brzine počev od 4096/512 Kbps (i više), u prvih 12 meseci plaćaju naknadu umanjenu za 30% u odnosu na cene utvrđene važećim Cenovnikom Internet usluga, dok se u toku drugih 12 meseci ugovorne obaveze plaća puna naknada, takođe po važećem Cenovniku Internet uluga.
Za dodatne informacije pozovite Tehničku službu PTT Net-a na:
011 3641 999
ili se obratite na šalterima POŠTE.
I meni se bliži kraj ugovora sa Telekom-om, pa sam danas išao do poslovnice da se raspitam za dalje. Rekoše mi da će od 1.septembra sigurno biti neke nove akcije i da se strpim sa odlukom do tada. Pošto sam pod ugovorom do kraja septembra, ostaje mi da sačekam, mada mi se čini da od tih "akcija" neće biti ništa
Nema od tih akcija nista. Pogotovo sto je Dinkic ponovo najavio prodaju Telekoma. Meni istice 21.septembra click4+IPTV, uzimam do kraja avgusta TotalTV Mix. Tv + 16Mbit/s + D3go za 2390din. To Telekom sa postojecom infrastrukturom ne moze da ponudi
Ti uzimas tih 16mbit/s preko telekome infastrukture tako da sta telekom moze da ponudi kod tebe u kraju to ces dobiti. Pa kako ces da uzmes do kraja avgusta ako ne raskines ugovor sa telekomom i onda da cekas jos jedno 20 dana da te prebace ovi. Ne mozes da uzmes MIK ako imas postojeci ugovor sa telekom jedino ako ga raskines i platis penale za raskid ugovora.
Da a penali su kako stoji u ugovoru, placanje obaveza do isteka ugovora uz sledeci racun, a oni su obavezni da pruzaju uslugu do isteka MIK-a, ako sam dobro razumeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari