Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na odgovoru znaci pogresno sam razumeo i bilo mi je cudno da je toliko jeftino.

Upravo tako samo sto se obavezujes na 2 godine - a za 2 godine moze svasta da se desi sa cenama i brzinama - pogotovo kod SBB-a ;)
Hocu reci da ti se sada mozda i cini primamljivom ponudom a da za nekih godinu dana SBB ponudi nesto bolje a ti ne mozes da predjes jer si pod ugovorom ;)

1)

nije mi bas jasno:
prvih 12 meseci = TV+internet = 1.00din
drugih 12 meseci = TV+internet = 1.534.00din
da li je tako.

2) Koji su to kanali bolji, sta je to u cemu je SBB bolji u TV programima od telekoma. Sto se tice kanala na SBB daj boze da imas da nabrojis 10-15 programa da vrede (i to je mnogo..stvarno je mnogo).

3) Sto se tice interneta na SBB-u on radi dobro, ako izuzmemo ove vrucine sada pa se desava da internet trokira, usporava, dolazi do prekida u vezi. Ruku na srce to se sve desava sa ovim vrucinama. Ono sto meni smeta kod SBB je bezobrazluk istih zato sto za iste pare primenjuju trojake arsine.
Ako si pripejd za 1.540,00din = (2048/256)
Ako si postpejd za iste ili sl pare = (6144/512)
A Ako si postpejd (u paketu) za iste ili sl pare = (10240/1024)

Ja nisam postpejd ne zelim da se vezujem jer smatram da nije adekvatno. Zasto? Jeste (10240/1024) brzina dobra, ali da li meni to treba ili ne, to je ono pitanje. Zato sam ja pitao za Telekom jer ova ponuda koja se nudi za internet je duplo brza od pripejda SBB ali je i cena (ako sam lepo razumeo) prilicno niza i to je moj razlog zbog cega sam se zainteresovao za ovu neko pomenu stara-nova promocja.

1. Ne, prve godine 1+1.534, druge godine 999+1.534 (ako ne poskupi u medjuvremenu)
2. Nije ni SBB fantastican sa kanalima, ali ako kazes da dobrih kanala na SBB-u ima 15, na IPTV ih ima plafon 5. Ne mogu da poverujem kakve su gluposti sve napakovali u ponudu, jos se nisam pozabavio televizijom da bih video kako se kanali brisu, ali bar 20 kanala je potpuno smece, po svacijim kriterijumima.
3. Gresis sto ne predjes na post-paid, ne moras se vezivati ugovorom ako ne zelis, jer bezrazlozno gubis na brzini, a uvek mozes otkazati.

Ako predjem na postpejd kako mogu da se vratim na pripejd, da li u tekucem mesecu treba da otkazem postpejd i da pre isteka 30 dana uplatim kao pripejd?

prepaid, platis pa ti ide 30 dana, postpaid ide ti 30 dana pa ti stigne racun na kraju meseca tj. kad i svi racuni oko 10og sledeceg meseca, vrv ako oces da otkazes internet moras u toku meseca da kazes da oces da otkazes na kraju....

Jel ima nekih najava za neke akcije?
Razmisljao sam da predjem kod drugog provajdera, ali sve kao da ostanem jos malo kod njih mozda nesto izmene.
Ne potpisuje mi se onaj ugovor da po ceni click 1 placam click 4 i to dve godine, usteda i nije neka samo 500din mesecno.

Pa bio je jeftiniji tokom 50% off promocije za ADSL. Za 2700 koliko mi je bio Click 16+fixni, kod SBB-a nisam mogao da dobijem ni net samo - a plus TV pretplata.

Ugovor

Poz, istekao mi je ugovor 02.06.12 (Telelom adsl- 1.5mbps paket ) I automatski je produzen. Mene interesuje da li pri nekoj skorijoj promociji imam mogucnost da se prebacim na tu promociju I potpisem ugovor? Znaci ja nisam potpisao ugovor za produzavanje usluge vec je automatski produzena. :)

Mislis presao si na obican ugovor?

Poz, istekao mi je ugovor 02.06.12 (Telelom adsl- 1.5mbps paket ) I automatski je produzen. Mene interesuje da li pri nekoj skorijoj promociji imam mogucnost da se prebacim na tu promociju I potpisem ugovor? Znaci ja nisam potpisao ugovor za produzavanje usluge vec je automatski produzena. :)
Da ukoliko naidje neka promocija koja ti odgovara mozes da se prebacis na nju trenutno si bez ugovora

i ja cekam,imao sam 16mb za 2600 valjda...sada istekla promocija i 4500 16mb.Mnogo bre,najskuplji su..Kao mozete promociju izabrani paket po ceni nizeg,sto je 4100 ,opet skupo

Jel to neka virtuelna realnost ?

I ja isto obozavam ove "realna cena za nesto" procene :D

Vrti se prica da lelekom sprema akciju za koji dan...nadam se da su glasine istinite.:)

Ma mora nesto da bude. Istekla je ona proslogodisnja. Daj boze da opet stave pakete upola cene. Internet kakav treba da bude 1,5 mbps za 750 din za nas koji ne trazimo ultra brzine.

Kakve procene i kakva virtualna realnost? lol
Pogledajte malo koliko kosta net u drugim drzavama...

750 din te izađe da se najedeš u restoranu i to sam, pa ti vidi. Ima nas kojima je flet net 1,5 mbps za tu cenu i više nego ekonomičan i pristupačan i sasvim dovoljne brzine. A to što ti tražiš 250 mbps u Srbiji je nešto drugo.

U njegovo vreme je išla priča " šta će nekom više od 768kbps" !

Crno nam se piše..... a biće tu i porez na luksuz.

Nasao sam, najverovatnije, jeftinije resenje.
Odlazim sa Telekoma na Orion Telekom.

Nasao sam, najverovatnije, jeftinije resenje.
Odlazim sa Telekoma na Orion Telekom.

Ima da se usrećiš kao i mnogi, he-he. Da se razumemo, nije da volim telekom i ne daj boze da ga branim, cesto ga pljujem, ali orion...
Gde god Neobee umesa prste tu nema leba

bebe-qui-pleure-2.gif

Ima da se usrećiš kao i mnogi, he-he. Da se razumemo, nije da volim telekom i ne daj boze da ga branim, cesto ga pljujem, ali orion...
Gde god Neobee umesa prste tu nema leba

bebe-qui-pleure-2.gif
Kamo lepe srece da je samo Neobee u pitanju! Sezampro bese veci ali ne i bolji ISP. Sezampro + Neobee = Orion.

Iselio sam iz stare gajbe, na kojoj mi više neće trebati IPTV, ali hoću da mi ostane što osnovniji paket za net, jer će ponekad zatrebati.

1) Hoće li biti neka promocija uskoro, a da će obuhvatati Click 1? Puno mi ovih 1500, potpisao bih i na 300 godina, samo da daju kakav god najniži flat paket po ~700 din.

2) Sad kad odjavim IPTV i downgradeujem net na Click 1, hoće li mi ostaviti wi-fi router ili će tražiti da vratim i dati mi ono malo glupavo roze sokoćalo koje su ranije delili?

Iselio sam iz stare gajbe, na kojoj mi više neće trebati IPTV, ali hoću da mi ostane što osnovniji paket za net, jer će ponekad zatrebati.

1) Hoće li biti neka promocija uskoro, a da će obuhvatati Click 1? Puno mi ovih 1500, potpisao bih i na 300 godina, samo da daju kakav god najniži flat paket po ~700 din.

2) Sad kad odjavim IPTV i downgradeujem net na Click 1, hoće li mi ostaviti wi-fi router ili će tražiti da vratim i dati mi ono malo glupavo roze sokoćalo koje su ranije delili?

1) To niko ne zna
2) Mozda ces morati samo da vratis STB, modem ne.

Istekla promocija 1 god (50% cene)
Trazio i vratio najnizi paket za 1500 dinzi
Trazim novog provajdera jer je ovaj TELEKONJ drzak bez granica ( 1500 din za 1.5 mbs ???!!!)

Predlozi ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno