Pa blago tebi kad možeš da biraš...ima nekih kojima je samo telekom opcija...muke.
Pa blago tebi kad možeš da biraš...ima nekih kojima je samo telekom opcija...muke.
Ali sve je to ista fora, sve to ide preko telekoma...konkretno sam mislio na sbb...i zbog adsl i zbog televizije.pa uvek možeš da promeniš provajdera barem ako ti je ADSL jedina mogućnost za Internet...pokušaj sa EUnetom, šta da ti kažem...
skoro 600kbps gubitaka u DL imaš a plaćaćeš 1600 dinara i ti si zadovoljan time? :shock:
Meni nesto net poptuno poludeo ovih dana u Nisu sam imam paket click 1 radio mi je speedup par meseci bilo je oko 2 medjutim od pre 3 dana brzina je pala sa 2 na neku nebuloznui sad ok kazem ja ugasili mi speedup vratili me ali kao da nije to youtube secka kao lud ne mogu apsolutno nista da pustim download ide kao sto i brzina sa speed testa kaze, ne znam sta moze da bude. Ako neko ima neku ideju neka kaze? A da probao sam opet da odradim speedup ali sad kad kliknem tamo po unosenju podataka prijavi da ne moze da se konektuje na server 212....![]()
Tako je i mene zaludjivala jedna pre neki dan.Pa naravno da je bila zacudjena, to joj je posao da zavarava korisnike pricom, kako je moguce da ne radi, pa mora da radi, jeste proverili kablove, restartujte kompjuter... Prica za malu decu, ko da sam ja juce seo za kompjuter
I ja placam 1Mb paket ali mi je vec godinu i vise dana bio zaglavljen speedup na 1.7Mb, i pre jedno 10ak dana, vidim da je brzina otisla na 4Mb. To je trajalo 2 dana i posle toga je ovako kako je i sad... 0.8 do 1Mb. Pre je u ruteru stajalo 2048 ili sl. a sad stoji 4096 da je bandwith, a max bandwith mi stoji na 10444. A Operation mode je na G.dmt.bisplus, a bio je pre na ADSL 2+. Probao sam to da menjam u podesavanjima ali nemoze.
A u downloadu koliko pokazuje?
Kome ja da se zalim?Imam paket 4/256 kod Verata.
Speedtest nije merodavan,resetuj ruter,racunar,povuci nesto sa Nvidia ili ATI sajta pa vidi brzinu.[/QUOT Po ovom testu ti imas brzinu od 29mb/s sto kod nas nijedan provajder nema i ne pruza uslugu sa tolikom brzinom,sta se ovo radi katastrofa je.I u pravu si za ove testove da nisu merodavni.Cist primer je tvoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari