Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam korisnik klik 1 paketa..bar da klik 1 radi normalno a ne da štuca i muca pa da i ćutim.

Pokušaj za prvo vreme da podesiš google DNS servere, pa nam onda reci dali i dalje štuca i muca...Telekom često ima probleme sa DNS pa samim tim je i web browsing očajan i spor, pa je prelazak na Google poželjan..Servere možeš ubaciti direktno u ruter ili u podešavanjima za LAN karticu na računaru..Google serveri su:

dns1: 8.8.8.8
dns2: 8.8.4.4

Svakodnevno izmedju 9 i 10 prepodne puca mi veza i moram da restartujem ruter. Da li se ovo jos nekom desava ?

Eto zasto mafiju treba prodat, bez neta svi korisnici speedup-a ???????? sramota!

I sad nek se neko javi i nek kaze da ih ne treba prodati!, ma ne prodati vec ih treba unistiti!

Stvarno, sramota! Dozvole ti da uslugu koja treba da traje 3 sata koristiš u nedogled i paktično imaš duplo veći paket i sad su bezobrazni što su vas zbog toga 12 sati ostavili bez neta? :)

Pa tebi ako smeta, ti slobodno možeš da ne koristiš speedUP :)

A koliko ste naivni sa tom pričom oko prodaje, podsećate me na onu euforiju pred 5. oktobar :D

@Zvezdaš™
Da sam zena, pitao bih isto ovako kao sto i sada pitam iz drugog ugla.

@ironmanbg
Nisam primetio, u kom si delu bg-a? Mozda rade nesto na centrali u tom periodu.

Stvarno, sramota! Dozvole ti da uslugu koja treba da traje 3 sata koristiš u nedogled i paktično imaš duplo veći paket i sad su bezobrazni što su vas zbog toga 12 sati ostavili bez neta? :)

Pa tebi ako smeta, ti slobodno možeš da ne koristiš speedUP :)

A koliko ste naivni sa tom pričom oko prodaje, podsećate me na onu euforiju pred 5. oktobar :D

Speed boost ne povecava brzinu vec samo resava overhead da mi umesto 110kb skida tacno 120kb........ i nema euforije sto se tice telekoma ja samo zelim da vidim da ih neko nacepi....

Ma ne znam. Izgleda da veci broj konekcija pravi problem. Recimo znam da pustim vise youtube ( ili sl) klipova istovremeno i tada obicno pukne.

To je do rutera. Meni ume da pukne kad pustim torrent ali ih jako retko koristim pa sam na to i zaboravio.

LOPOVI SU EVO VIDITI STAVKE MOG NOVOG RACUNA

Stavke računa ukupno
Naziv stavke Ukupno
Pretplate - ukupno 546,05
Ostvareni saobraćaj u fiksnoj mreži 217,07
Ostale usluge -1423,67
ADSL 2137,57
Ukupno 1477,00

STIGAO PRVI RACUN OD KADA SAM PRESAO NA 4mb U AKCIJI 3 U 1. i EVO STA SE MOZE VIDETI. Skinuli mi 1423 dinara jer je 1 mesec besplatno ali mi onda mafija naplatila po novoj ceni od 01. Februara 2137 dinara za mesec Decembar. Znaci prijatelji izigrani smo jer cemo u narednom periodu placati 2137 dinara kao i svi ostali. Za nas nema 1423 dinara za celu godinu. Banda Narode.....

Poslednja izmena:
Trash : nazalost ovde nije nadlezna vlada Srbije pa da organizujemo parade....
Tako da ne vracaj slicne avatare

Speed boost ne povecava brzinu vec samo resava overhead da mi umesto 110kb skida tacno 120kb........ i nema euforije sto se tice telekoma ja samo zelim da vidim da ih neko nacepi....

ti nisi svestan sta prizeljkujes da se dogodi telekomu, jer to nece telekom da pogodi ni malo nego ce nas da zakopa u najcrnju rupu koja bude mogla da se iskopa. a ti ces onda sa svima nama od blata da pravis telekom i da se secas lepih dana kada si mogao da skidas koliko si hteo i sta si hteo.

LOPOVI SU EVO VIDITI STAVKE MOG NOVOG RACUNA

Stavke računa ukupno
Naziv stavke Ukupno
Pretplate - ukupno 546,05
Ostvareni saobraćaj u fiksnoj mreži 217,07
Ostale usluge -1423,67
ADSL 2137,57
Ukupno 1477,00

STIGAO PRVI RACUN OD KADA SAM PRESAO NA 4mb U AKCIJI 3 U 1. i EVO STA SE MOZE VIDETI. Skinuli mi 1423 dinara jer je 1 mesec besplatno ali mi onda mafija naplatila po novoj ceni od 01. Februara 2137 dinara za mesec Decembar. Znaci prijatelji izigrani smo jer cemo u narednom periodu placati 2137 dinara kao i svi ostali. Za nas nema 1423 dinara za celu godinu. Banda Narode.....

I meni je stigao račun, ugovor je potpisan 11. decembra

obračunali su 11/30(dana) * cena pretplate Click 1 + 19/30(dana) cena pretplate Click 4

Naravno da u ponedeljak idem da reklamiram.

Meni je stiglo kako treba. Odvojeno za brzinu 1024/256 i tu su uzeli srazmerno broju dana kolko sma bio bez ugovora i onda odvojeno za 4096/256 po ceni 1 din. Trebalo bi i za januar da mi stigne umanjen deo za adsl za vise od pola, nisam siguran koliko nije mi racun pri ruci.

Sta ste se napalili na prevare, lopove i reklamiranje racuna unapred?! Dok je ukupna suma za uplatu OK, sta vas briga za njihove interne racunovodstvene/knjigovodstvene fore i fazone

Sto se tice paketa i cena - ko je uzeo Click 4 po ceni Click 1 placace cenu Click 1 paketa (pa bila ona 1.400, 1.500, 100.000 ili 0 dinara). Isto tako, ako je sad Click 4 4/256 a od 01.02. ce biti 4/512, svi ce dobiti tu brzinu...

Btw. nova cena Click 4 ce biti 2.123 a ne 2.137 din

Poslednja izmena:
Sta ste se napalili na prevare, lopove i reklamiranje racuna unapred?! Dok je ukupna suma za uplatu OK, sta vas briga za njihove interne racunovodstvene/knjigovodstvene fore i fazone

Sto se tice paketa i cena - ko je uzeo Click 4 po ceni Click 1 placace cenu Click 1 paketa (pa bila ona 1.400, 1.500, 100.000 ili 0 dinara). Isto tako, ako je sad Click 4 4/256 a od 01.02. ce biti 4/512, svi ce dobiti tu brzinu...
Btw. nova cena Click 4 ce biti 2.123 a ne 2.137 din
Zivimo u drzavi Srbiji pa mi ne bi bilo strano da nas usinu i da za to ne snose nikakve posledice. Evo i mog racuna i apsolutno mi nije jasan obracun:
2.jpg

Extreme nije problem u brzini nego u placanju.............
Boj72 sada gledam ovaj tvoj racun i tek mi sada nije jasno ista naplata kao kod mene samo nesto druge brojke izgleda od poslovnice do poslovnice brljaju totalne neznalice..................

Nije problem ni u placanju... A neznalica izgleda ima na obe strane...po poslovnicama se ne prave racuni

Nego, kad ste vi potpisali te nove ugovore (pretpostavljam sredinom decembra, +/- par dana)?

Nije problem ni u placanju... A neznalica izgleda ima na obe strane...po poslovnicama se ne prave racuni

Nego, kad ste vi potpisali te nove ugovore (pretpostavljam sredinom decembra, +/- par dana)?

Vidi sutra idem u svoju poslovnicu pa cu videti sta je u pitanju mozda su zaracunali onih 1425 dinara kojih smo oslobodjeni, da se plate u naredna 2 meseca po 700 i kusur dinara posto je moj ugovor bio potpisan 15. Decembra i ako je tako onda je ok da u Decembarskom i Januarskom racunu zbirno bude 1 mesec besplatnog interneta. E sada ako su nesto zabrljali bolje im to odmah staviti pod nos nego cekati januarski racun u Februaru kada bi vec moglo biti kasno za svaku ispravku. Javicu sutra sta se desava.....

Ako si potpisao 15. decembra, onda racun treba da bude ~710 din (ADSL) + 546 (pretplata) + xxx (ostvaren saobracaj). I u januaru isto tako. Tek u februaru redovno, tj. po novoj ceni ~1500 + 546 + xxx.

Reklamacija unapred nista ne znaci, cak i kad je neregularan racun, moras da platis pa onda idu reklamacije, resenja, itd.

Poslednja izmena:
Moj ugovor je potpisan 17.12., takodje idem sutra da vidim o cemu se radi

Zato ti je ~100 din veci, placas 1.-17.12, a @ Boki37 1.-15.12

Zato ti je ~100 din veci, placas 1.-17.12, a @ Boki37 1.-15.12

Moguce da je to to. Samo malo mi nelogicno jer ja od 1.-15. Decembra imam net 1mb za 1424 dinara a od 16.-31. Decembra 4 mb po istoj ceni zato mi je logicno da mi vec u Decembru oproste tih 1424 dinara jer sam ceo Decembar picio po 1424 dinara a ne pola u Decembru a pola u Januaru. E ta nelogicnost me najvise i brine.......

Ne mogu nikako da ti "oproste" decembar, jer si potpisao ugovor 15. Nema tu nista nelogicno. Placas 1.-15. pola pretplate za Click 1, 15.-31. pola pretplate Click 4 po ceni Click 1 od 1din. U januaru obrnuto i sve ok

jedno pitanje :) imam kuci hg510 modem, iptv i jelda, net. Da li mogu da trazim od telekoma da mi zamene ovaj modem za neki sa wifi-jem? Jel imaju modema koji podrzavaju i wifi i iptv?

Skoro sam siguran ali ajd da mi savest bude mirna pa da pitam, overhead tj. punih 4MB/s na Click4 nemože nikako da se ostvari kao na Click 1 i 2 brzinama sa Speed-up.

1105595358.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno