psycho84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Thermalright Assain King 90
- Matična ploča
- MSI B550M Pro-VDH Wifi
- RAM
- 2x16GB 3000MHz G.Skill Aegis
- GPU
- RX6800 16GB Powercolor Reaper
- Storage
- WD SN550 1TB + Toshiba Canvio Basics external 3TB
- Zvuk
- Integrated + EIDA 9038D
- PSU
- Seasonic SGX 500W SFX-L
- Kućište
- SKTC HX Box 100
- Monitor
- Lenovo ThinkVision T24v 24"
- Miš & tastatura
- Drevo Gramr full RGB 75% mechanical Gateron Brown, Logitech Triathlon + MS IMO 1.1a
- Ostale periferije
- HifiMan Sundara CB
- Mobilni telefon
- iPhone 13 mini
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
E bio sam i ja da pitam za studentski net, kazu da jos moze, to je 3 mjeseca dinar valjda a posle
4Mbit po cijeni 1 Mbit. Ali su mi rekli da vratim opremu i da me odjave za sta ce trebati 3 dana i
onda da dodje moja zena koja ima indeks i da podnesemo zahtjev i onda za 3-4 dana kao da se
dodje po opremu. Nije mi bas jasno zbog cega sve to toliko traje ali ajde...Je li zna ko da li prave
problem za nekoga ko je obnovio apsolventsku, mislim ima li to ikakve veze ili je bitno samo da imas
aktivan indeks?
E sad sto se speed-up tice aktivirah ga prije 10 min i brzina je 1.75 Download 0.15 upload a koristim
click 1 paket...Iz nekog razloga ne postize bas brzine kako treba. Ali ajde vidjecu da li ce se zaglaviti
ovih par dana dok ne dobijem racun za prosli mjesec da uplatim da mogu da odem da sredjujem
ovo za studentski net.
4Mbit po cijeni 1 Mbit. Ali su mi rekli da vratim opremu i da me odjave za sta ce trebati 3 dana i
onda da dodje moja zena koja ima indeks i da podnesemo zahtjev i onda za 3-4 dana kao da se
dodje po opremu. Nije mi bas jasno zbog cega sve to toliko traje ali ajde...Je li zna ko da li prave
problem za nekoga ko je obnovio apsolventsku, mislim ima li to ikakve veze ili je bitno samo da imas
aktivan indeks?
E sad sto se speed-up tice aktivirah ga prije 10 min i brzina je 1.75 Download 0.15 upload a koristim
click 1 paket...Iz nekog razloga ne postize bas brzine kako treba. Ali ajde vidjecu da li ce se zaglaviti
ovih par dana dok ne dobijem racun za prosli mjesec da uplatim da mogu da odem da sredjujem
ovo za studentski net.