Mislim da će možda samo da ukinu 1Mb paket, jer su brzine ADSL-a odavno povećane do maksimuma (ko je spreman da plati). Klik2 može da postane klik1, ali ne verujem da bi ostali paketi mogli da se prešaltaju tom logikom.
Treba mi vas savet (pre svega mislim na ljude koji su koristili i sbb i adsl).
Posto su mi odobrili fiksni telekom prikljucak razmisljam da batalim sbb i da predjem na adsl + iptv...
Telefon bih uzeo samo zbog te kombinacije.
Ostati na sbb-u ili menjati za adsl+iptv?
jel zna jos neko nesto o tom povecanju adsl?zaista dobijamo sa 1 mb na 4 mb?
No way dude. Pre prodaje telekonja nece biti nikakvih korekcija cena ili brzina. Be sure about that.
Nezvanicno sam cuo sa 1 na 8, a oni na 16 dobijaju 12 meseca besplatno jer ne mogu da im povecaju brzinu![]()
ala masta radi svasta!
inace juce sam morao da spustim brzinu kod telekoma pa placao sam dva mb a imao sam 4 mb naravno greskom telekoma pusteno, danas mi resetuju ruter i vidim da je pusten paket od 1 mb odem na sajt podnesem zahtev za speed up uslugu i evo sada imam sta da vidim, pa ladno su se opet *****ali i pusti li mi 2 mb...
naravno necu se zaliti ali koliki su to nespretnjakovici da mi eto skoro za kratko vreme dva puta se dogodi... pa 4 mb sam koristio skoro pa dobrih 7 meseci a sada cu po ceni jednog mb imati 2 mb. he he neko od gore me voli, samo je pitanje ko?
svako ko nije jos aktivirao speed up neka proba mozda ce imati srece ko i ja.
jel zna jos neko nesto o tom povecanju adsl?zaista dobijamo sa 1 mb na 4 mb?
bolje da nam ovo nisi rekao hehe
definitivno cu i ja morati da probam![]()
ala masta radi svasta!
inace juce sam morao da spustim brzinu kod telekoma pa placao sam dva mb a imao sam 4 mb naravno greskom telekoma pusteno, danas mi resetuju ruter i vidim da je pusten paket od 1 mb odem na sajt podnesem zahtev za speed up uslugu i evo sada imam sta da vidim, pa ladno su se opet *****ali i pusti li mi 2 mb...
naravno necu se zaliti ali koliki su to nespretnjakovici da mi eto skoro za kratko vreme dva puta se dogodi... pa 4 mb sam koristio skoro pa dobrih 7 meseci a sada cu po ceni jednog mb imati 2 mb. he he neko od gore me voli, samo je pitanje ko?
svako ko nije jos aktivirao speed up neka proba mozda ce imati srece ko i ja.
Ja sam na paketu Click 1, aktiviran mi je sped up; dl mi je skoro godinu dana bio oko 120kb/s, sad je nesto veci, oko 135kb/s, po nekad i malo vise oko 140. Ne znam do cega je, ali traje vec neko vreme
ako je moglo studentima,sto ne bi moglo i nama?ranije uvek kad bude neka akcija za odredjen broj ljudi ubrzo postane dostupno svima....
Daj neku sliku speedtesta,i ja sam dok sam bio kod Telekoma imao aktiviran speedup i u podesavanju rutera je pisalo 2Mb a imao sam max down oko 120kb/s.
bem ti vrljavi telekonj ni na 0800/100-100 ih ne mozes dobiti ni na 9813 ni na 9818 -.-
jel zna neko kako da doprem do moje sifre korisnika bez racuna(koji cale baci isti cas kad dobije racun)? -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari